Bir alkış, Van Erciş Belediyesine! Görüntü Kirliliği Ortadan Kaldırıldı (Özel Van Haber)

TAKİP ET

Van Erciş ilçesinde yeni düzenlemeler geldi. Görüntü kirliliğine neden olan tabela, afiş ve benzeri yapıştırmalar ilçe belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Van ilinde kötü görüntülere neden olan afiş, tabela ve çirkin görüntüler Erciş Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından kaldırıldı.

Erciş Belediyesinin açıklamasına göre; “Güzel ve Temiz Bir Erciş için çalışmalarımız devam ediyor. Erciş Belediyesi ekiplerimiz tarafından şehrimizde cadde ve kaldırım kenarlarında görüntü kirliliğine yol açan tabelalar yerlerinden sökülerek geri dönüşüme kazandırıldı.”denildi.

Erciş İlçesinde ikamet eden Sait Uraz Akdoğan; “Erciş Belediyesinin bu hizmetlerinden dolayı Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri MEHMETBEYOĞLU’a çok teşekkür ederiz. Erciş ilçemiz, turizm açısından çok önemli bir ilçedir. Bu ilçede bu tarz yeniliklerin olması bizleri ayrıca mutlu etti. Kendilerine, ekip çalışanlarına yürekten kutlayarak, diğer belediyelerinde bu tarz girişimlerde bulunmalarını canı gönülden istiyoruz.”dedi.

Erciş Belediyesine ve ekiplerine Van Gazetesi ailesi olarak; bazı belediyelere örnek olduğundan dolayı teşekkür ederiz. Umarız, bazı ilçelerimizde bulunan görüntü kirliliği, ivedi bir şekilde ortadan kaldırılır.

Van Gazetesi Haber – Özel
HABER HATTI: 0544 409 0328 – vangazetesi@gmail.com
 

van erciş belediye