BİR ALKIŞ VASKİ'YE VE ÇALIŞANLARINA – Anket sonucunda birinci oldu

TAKİP ET

Van'da en iyi hizmet veren abone merkezi VASKİ olarak seçildi. İşte detaylar…

Van Gazetesi tarafından 25.04.2020 Cuma günü başlayan ‘Van'da en iyi hizmet veren abone merkezi hangisidir?’ adı anket oylamasından birinci olan kurum sonuçları belli oldu.
 
Van Gazetesi tarafından anket oylamasının bir hafta boyunca oylamaya tabi tutulan özel kurum ve kamu kurum sonuçları belli oldu. Van’ın en iyisi seçilen ve Van’da en iyi hizmet veren ( VASKİ ) Vaski-Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü %83 oyla birinci olarak seçildi.
 
Van’da Van gazetesi tarafından yapılan ‘Van'da en iyi hizmet veren abone merkezi hangisidir?’ adı anket oylamasına katılan VASKİ – Su, VEPSAŞ – Elektrik, AKSA – Doğalgaz, HİÇ BİRİ olarak dört kurum katıldı. Oylamada en çok oy alan veren ( VASKİ ) Vaski-Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü oldu.
 
VASKİ MÜDÜRÜNÜ TANIYALIM – 1. Seçilen
 
Van’ın hemen hemen en büyük sorunlarını yüklenen ve anında Van için hizmet veren, Van halkının oylamasında birinci olan Vaski-Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü olarak anketlerde seçildi. Kurum müdürü olan Ülker Cem Kaplan kimdir?

“1977 Yılında Van Muradiye ilçesinde dünyaya gelmiştir. Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 2000 yılında mezun olmuştur. 2004 yılında Van Meslek Yüksek Okulunda öğretim görevlisi olarak göreve başlamıştır. 2005 yılında YYÜ Mühendislik Fakültesinde yüksek lisansını yaptı. Halen aynı fakültede doktora eğitimine devam etmektedir. Çeşitli projelerde kontrol mühendisi ve Proje Müdürü görevlerinde bulunmuştur. Mart 2018 tarihinde Van Büyükşehir Belediyesi Başkanlığında Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. Ağustos 2019 tarihinde Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünde Genel Müdür olarak başlamış halen görevine devam etmektedir. İleri derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.”
 
Van Gazetesi ailesi olarak; Van halkının yapmış olduğu seçimden ötürü ve VASKİ ekiplerinin çalışmalarından dolayı kutluyoruz.
 
VAN GAZETESİ - HABER HATTI – 0544 409 0328
 

van vaski ülker cem kaplan son dakika anket haber