BİR GARİP İNTİHAR OLAYI

TAKİP ET

Mersin Haber - Mersin'in Anamur ilçesinde Muhammet K. Sevgililer Günü'nde gönderdiği çiçeği ve barışma teklifini ayrı yaşadığı eşi geri çevirince sitenin çatısına çıkıp intihar eyleminde bulundu. Polisin, bir anlık dalgınlığından yararlanıp etkisiz hale getirdiği Muhammet K. hastaneye kaldırıldı.

Mersin Haberleri Mersin'in Anamur ilçesinde yaşayan Muhammet K. bir yıldır ayrı yaşadığı eşine sevgililer gününde çiçek gönderip barışma teklifinde bulundu. Bir çocuk babası olan Muhammet K. 'nin eşi ise barışma teklifini kabul etmedi. Bunun üzerine çiçeği ve barış teklifi rededilince intihar etmek için binanın çatısına çıktı. Bunun üzerine ihbarı alan ekipler olay yerine sevk edildi. Ekipler, Muhammet K. 'yi ikna edebilmek için 1.5 saat uğraştılar. Bu uğraş sonunda Muhammet K 'nın dalgın bir anından  yararlanan polisler yakalayıp etkisiz hale getirdi.  Ardından hastaneye kaldırılan Muhammet K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
 

VAN GAZETESİ
 

bİr garİp İntİhar olayi muhammet k. mersin alamur boşanma barış teklifi sevgililer günü olay yeri polis ekipleri mersin haber mersin haberleri son dakika mersin