BİR HİZMETTE ÖĞRENCİLERE

TAKİP ET

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından YYÜ öğrencilerine sınav haftası motivelerini arttırmak için sıcak çorma ikram etti.

 

Yüzüncü Yıl Üniversitesi kampüsünde öğrencilere sınav haftasında sıcak çorba ikramında bulunan Van Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile uyguladığı mobil çorba hizmeti ile vatandaşa hizmet etmeye devam ediyor. YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile çarşı merkezinde Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Dairesi Başkanlığına bağlı aşevinde hazırlanıp sabahın erken saatlerin de ekmek ile birlikte verilen çorbalar vatandaşın içini ısıttı.  Yüzüncü Yıl Üniversitesi kampüsünde de final sınavları haftası nedeniyle öğrencilere sıcak çorba dağıtımına başlandı. Sınav öncesi ikram edilen sıcak çorbalar öğrenciler tarafından da takdirle karşılandı.

Mobil araçtan ikram edilen sıcak çorbalardan alan öğrenciler bu güzel hizmet için Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’e teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. 







VAN GAZETESİ /FOTO 

HABER: NURAY KAÇMAZ



van gazetesi, van haber, wanhaber, wan haber, son dakika van haberleri, van haberleri, Van Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik, mobil, çorba, hizmet, YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sosyal Hizmetler ve Yardımlar Dairesi Başkanlığı, aş evi, ekmek, final , sınav, Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez,   


bİr hİzmette ÖĞrencİlere van gazetesi van haber wanhaber wan haber son dakika van haberleri van haberleri van büyükşehir belediyesi sosyal belediyecilik mobil çorba hizmet yyÜ dursun odabaş tıp merkezi van bölge eğitim ve araştırma hastanesi sosyal hizmet