Brukiler Derneğinden Elazığ İçin Yardım Çağrısı

TAKİP ET

Brukiler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Erbenzer Elazığ İçin Yardım kampanyası başlattı.

Van Haber -  Van Gazetesi - Geçtiğimiz günlerde Elazığ ve Malatyada meydana gelen yıkıcı depremlerden dolayı Van Brukiler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Erbenzer yardım çağrısı yaparak kamuoyunu harekete geçirdi.

Başkan Erbenzer yaptığı çağrısında “Tüm Türkiye’yi derinden sarsan bu yıkıcı depremleri daha önce yaşamış depremzedeler olarak Elazığ’da yardıma muhtaç kardeşlerimiz için bugün dernegimiz adına yönetim kurulu kararımızla acil yardım kampanyası çağrısında bulunduk.

Depremde etkilenen kardeşlerimizin yaralarını sarmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Bu anlamlı kampanyada maddi yardımları kesinlikle kabul etmeyeceklerini belirten başkan Erbenzer” sadece gıda,battaniye,yiyecek,giyecek ve ısınma malzemelerini kabul ederek, en geç cuma günü 13.30’a kadar elde edilecek yardımları Elazığ’a göndereceğiz” dedi.

van brukiler eerneği elazığa yardım yardım çağrısı Şerif erbenzer van brukiler derneğinden elazığa yardım van haber van gazetesi elazığ İçin yardım kampanyası