BU CİHAZLA EVİNİZDE GÜVENDESİNİZ – KORONA VİRÜS KORKULARINA SON!

TAKİP ET

Van haber – Van gazetesi / Çağımızdaki İnsanların çoğundan fazlası zamanını kapalı alanlarda geçiriyor. Özellikle de son zamanlarda tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de etkisi altına alan Korona Virüs salgınından dolayı evden çıkmama durumu da artış gösterdi.

Van haber – Van gazetesi / Çağımızdaki İnsanların çoğundan fazlası zamanını kapalı alanlarda geçiriyor. Özellikle de son zamanlarda tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan Korona Virüs salgınından dolayı evden çıkmama durumu da artış gösterdi.

Kapalı ortamlarda solunan havanın neredeyse yarısı bakteri, virüs ve çeşitli kokular barındırdırdığı için hem evimizde kalıp hem de  güvenle temiz bir hava solumamız için tasarlanan cihazlar mevcut.  Adı Medwave Air Purifier olan bu cihaz da  mikroorganizmaların ortadan kaldırılması için tasarlanmış ve Nano teknoloji ve Plazma teknolojisinden esinlenerek üretilmiştir.
Bulunan kapalı alanın hassasiyetine göre cihazda 2 çeşit havalandırma sistemi üretilmiştir.

1-HEPA: Havada gözle görülmeyen toz, duman gibi mikroorganizmaların partiküllerini yok eder.

2-NANO SİLVEER: Maske ve farklı önlem çeşitleriyle ancak içine girilen hassas yerlerin iyi bir şekilde dezenfekte edilebilmesi için üretilmiştir.

Cihaz mekaniğinde bulunan Plazma Teknolojisi sayesinde, Nano titanyum devreye girerek oksijene negatif iyon üretir. (Oksijen negatif iyonları sağlık açısından yararlıdır)

Cihazın oluşturduğu negatif iyonlar NitrojenOksit – SülfürOksit – Karbondioksit – Karbonmonoksit gibi zararlı gazlarla reaksiyona girip, ayrıştırma işlemi gerçekleştirir.  Temiz havayı içeriye verir.
Ayrıca nano titanyum sayesinde ozon üretimi de engellenir.
 

HAVA DEZENFEKTE CİHAZI HAKKINDA BİLGİLER - TEKNO BTM - Bu cihazı almak için arayınız. GSM:  0534 821 52 50

VAN GAZETESİ – ÖZEL – 0544 409 0328
HABER - SEVDA YETKİN - NURAY KAÇMAZ
 
 
Van’da NitrojenOksit , Van’da SülfürOksit , Van’da Karbondioksit , Van’da Karbonmonoksit , van gazlarla reaksiyona girip, van Temiz havayı içeriye verir, Teknolojisi sayesinde, Nano titanyum devre, Medwave Air Purifier, korona virüs cihazı üretildi , van hava dezentekte cihazı , vanhaber , vangazetesi , son dakika van haber , anında van haber , son gelişme , haber , haberler  , van videoları ,
 
 

van’da nitrojenoksit van’da sülfüroksit van’da karbondioksit van’da karbonmonoksit van gazlarla reaksiyona girip van temiz havayı içeriye verir teknolojisi sayesinde nano titanyum devre medwave air purifier korona virüs cihazı üretildi van hava dezentekte