Bu proje ile Van'da ihtiyaç sahibi on binlerce insana el uzatacaklar...

TAKİP ET

Van'da Yetkin Catering tarafından organize edilen "Askıda Yemek Van" projesi büyük ilgi toplamaya devam ediyor... 

Yetkin Catering Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Yetkin, 'Askıda Yemek Van' projesini anlattı.

VAN - Yetkin Catering Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Yetkin; "Van'da hizmet veren Yetkin Catering olarak; ilimizdeki birlik beraberlik bilincini artırmak yardımlaşma ve dayanışma duygusunu yeniden uyandırmak, ihtiyaç sahibi on binlerce insanımıza dost eli uzatmak ve uzatılmasına vesile olmak, şehrimizde istihdam oluşturmak amacıyla "Askıda yemek Van" projesini başlatmış bulunmaktayız.

Projemizi önce Kızılay'a ardından belediyelere, Sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarına ve iş adamlarımıza anlattık. Hepsinden olumlu dönüşler aldık ve almaya da devam ediyoruz. Bu projeyle asıl amacımız; Dünya genelinde etkisini sürdüren COVİD-19 salgınının ilimizdeki olumsuz etkilerini azaltabilmek, gönüllülerin desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelerimize sıcak yemek ulaştırmak ve bunun sürekliliğini sağlamaktır.

Mevcut pandemi koşullarında ilimizde iftar çadırlarının kurtulamayacak olması, sıcak yemeğe olan ihtiyacı artırmıştır. Yine pandemi koşulları gereğince yapılacak yemek üretiminin hijyenik koşullarda hazırlanması, pişirilmesi, paketlenmesi ve aynı hijyen zinciriyle ailelere ulaştırılması gerekmektedir. Yemek üretim tesisimiz, Covis-19 güvenli üretim belgesi sahip olup, yemek üretimini el değmeyen vakumlu sistemde, tek kullanımlık ısıtılabilir ve 1 hafta saklanabilir kaplarda yapmaktayız. 


Bu doğrultuda hem sıcak yemek ihtiyacını karşılamakta hem de hazırlık aşamasından dağıtım aşamasına kadar hijyenik koşullar sağlamaktayız. Hazırlanan yemekler, Kızılay ile yaptığımız protokol gereği veri tabanında kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacaktır. "Sen de Askıya Bir Yemek Bırak" sloganıyla çıktığımız bu yolda birçok hayırsever projemize destek olmuş ve olmaya devam etmektedir.

Birlik olma, birlikte var olma düşüncesiyle tüm vatandaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız."dedi.

TUBİTTUM HABER AJANSI - THA - Van haber, Van Gazetesi



 

askıda yemek veysel yetkin van catering ihtiyaç sahibi yardım kızılay haber