Bu yazıya dikkat! Esnaflar zor durumda...

TAKİP ET

VAN HABER - VAN GAZETESİ - Salgın nedeniyle birçok esnafın iş yerlerini kapatması ve bunun yanı sıra en işlek caddelerin kısıtlanması esnafları iyice zor duruma soktu.

Salgın nedeniyle birçok esnafın iş yerlerini kapatması ve bunun yanı sıra en işlek caddelerin kısıtlanması esnafları iyice zor duruma soktu.


 Van'da bulunan ve esnafların yanında olduklarını ifade eden başkanlar neden halen sessiz?

Ülkemiz çok zor süreçten geçiyor. Bu süreçte büyük firmaların sıkıntılarını da göz ardı etmemek gerek değil mi?

Örnek olarak; bir esnafın çekleri var. Bu çeki yazıldığı için bankalardan kredi alamıyor, personellerin maaşlarını ödeyemiyor , kirası vb. işleri yapamıyor... Sizce bu esnaf ne yapmalı? Tamam. Herkes biliyor ki hepimiz aynı durumdayız. O zaman esnaflar içinde bir destek verilmesi ya da Van'da bulunan büyük mağazaların problemlerini gidermek gerekmez mi?

Amacımız, bu problemleri yaşarken köklü firmaları da kaybetmemek. Memlekete değer katan, memleket için çaba sarf eden, esnaflarımızın haklarını azda olsa aramak gerekmez mi? Sizlere soruyorum. Bu memleketin 50 yıl ileriye mi? Yoksa, 50 yıl geriye mi? götürmek istersiniz.

Esnaflar ve bazı firmalar için destek paketi açılmazsa ve bunların problemleri çözülmezse ne olacak biliyor musunuz? Kepenk kapatılacak , işsizlik çoğalacak  ve bir sürü problemler... O işletmelerde işçinin işten çıkmasını istemiyorsak , onların tatmin olacağı bir genelge getirmek gerekmez mi?


Değerli okurlar.. Bazılarınız, Bu yazıda bir art niyet olduğunu düşünebilir. Bunu bilmek gerekir ki kesinlikle bir art niyet yoktur. Sadece esnaflarımızın problemlerini yansıttık. Anlayışınız teşekkür ederiz.

VAN GAZETESİ - ÖZEL



vanhaber , vangazetesi , esnaflar , van esnafları zor durumda , van haber gazetesi ,

 

vanda Çekleri yazılanlar bankadan kredide çekemiyor... bu yazıya dikkat! esnaflar zor durumda... ​​​​​​​vanhaber vangazetesi esnaflar van esnafları zor durumda van haber gazetesi