Bunu da sonunda çıkardılar;  Suya Dayanıklı Kablosuz Kulaklık!

TAKİP ET

Teknolojinin sürekli yenilendiği dünya'ya bir yenisi daha eklendi. Suya dayanıklı kulaklık.

Türkiye'de satışı gerçekleşecek son model ve akıllı telefonların vazgeçilmezi Nokia BH-405 artık satışlar için merak tutkunlarını bekliyor...

Bir dönemin popüler telefon üreticisi Nokia, son dönemde uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri ile gündeme geliyordu. Nokia şimdi de suya dayanıklı yeni kablosuz kulaklığını satışa sundu.

Nokia’nın yeni kablosuz kulaklığı yağmurda dolaşmayı seven kullanıcılara hitap ediyor. Nokia BH-405 olarak isimlendirilen Nokia’nın yeni kablosuz kulaklığı, IPX7 standartlarına sahip. Nokia’nın bu yeni kablosuz kulaklığı 1 metre suda 30 dakikaya kadar dayanıklılık gösteriyor.

Bluetooth 5.0 teknolojisi ile cihazlar arasında bağlantı kurabilen Nokia’nın yeni kablosuz kulaklığı, 600 mAh kapasiteli bir şarj kılıfı ile birlikte geliyor. Bu sayede Nokia’nın yeni kulaklığı 35 saate kadar kullanım ömrü sunuyor. Nokia’nın kablosuz kulaklığı USB – Type C bağlantısı ile şarj oluyor.
Fiyatı Belli Oldu

Nokia’nın yeni kablosuz kulaklığı, 6 mm grafen sürücülere sahip. AAC kodek bileşenleri sayesinde yüksek kalitesi ses deneyimi sunuyor. Karbon siyahı, mavi ve kar beyazı olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile satışa sunulan Nokia’nın yeni kablosuz kulaklığı şimdilik sadece Çin pazarında satışa sunuldu. Modelin fiyatı ise 45 dolar olarak açıklandı.
 

nokia suya dayanıklı kulaklık kulaklık