Burhan Kayatürk'e Yeni Görev, ICAPP

TAKİP ET

ICAPP İş Konseyi Başkan Yardımcılığına AK Parti MKYK üyesi, Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Burhan Kayatürk seçildi.

Uzun süre Van'ın gündemine uzak olan Van dışında yaşamını sürdüren Vanlı eski milletvekili Burhan Kayatürk, ICAPP İş Konseyi Başkan Yardımcılığına seçildi.

İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Asya Siyasi Partiler Konferansı (ICAPP) 11. Genel Kurulu çerçevesinde düzenlenen basın toplantısında genel kurul ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

AK Parti Dış İlişkiler Başkanlığı tarafından Beşiktaş’ta düzenlenen Uluslararası Asya Siyasi Partiler Konferansı (ICAPP) 11. Genel Kurulu çerçevesinde düzenlenen basın toplantısında konferans ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, 30'dan fazla Asya ülkesinden 70 siyasi parti ve çeşitli uluslararası kuruluşun düzenlenen bu konferansa katıldığını söyledi.

Birçok Asya ülkesinden 195 siyasi parti temsilcisinin bu konferansta yer aldığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, “Türkiye olarak, Asya ülkeleri ile geliştirdiğimiz ikili ilişkilerin yanı sıra, bölgesel ve küresel sorunların diplomasi ve diyalog yoluyla çözümü konusunda üzerimize düşen bütün sorumlulukları yerine getirmek için çalışıyoruz. 3 gün boyunca “Küresel Barış, Refah ve İşbirliği için Diyaloğu Güçlendirmede Siyasi Partilerin Rolü" başlığı altında çeşitli konular müzakere edildi."denildi.

ICAPP genel kurulu ve daimi komite toplantıları yapılarak Başkanlık Divanı ve çeşitli organları ile ilgili seçimler yapıldı.
Bu çerçevede, ICAPP başkan yardımcılığına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, ICAPP Turizm Teşvik ve Şehirlerarası İşbirliği Konseyi Eş başkanlığına AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Afif Demirkıran, ICAPP İş Konseyi Başkan Yardımcılığına AK Parti MKYK üyesi, Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Burhan Kayatürk seçildi.

Van Haber, Van Gazetesi 

Burhan Kayatürk ICAPP Ak Parti Ekonomi Van Haber