Bursa gençleri güzel sanatlar fakültelerine Giotto Akademiyle hazırlanıyor

TAKİP ET

Güzel sanatlar fakültelerine ve güzel sanatlar liselerine girmek; sanatla ilgili fakültelere ve liselere girmek isteyen her öğrencinin hayalidir.

Fakat güzel sanatlar fakültelerine ve güzel sanatlar liselerine girebilmek sanıldığı kadar kolay değildir.  Bununla birlikte güzel sanatlar liselerini ya da Zeki Müren güzel sanatlar lisesini kazanmak için sadece yetenek yeterli olmayabilir. 
Güzel Sanatlar Fakültesi Sınavlarına Nasıl Hazırlanırım?

Bunun için sanat eğitimini güzel sanatlara hazırlık resim kursu eğitimini kaliteli bir atölyede  resim kursundan almak çok önemlidir. Tam da bu noktada Giotto Akademi Sanat güzel sanatlara hazırlık resim kursu 24 yılı aşkın birikimi ve kaliteli eğitim kadrosu ile karşınıza çıkmaktadır. Kurulduğu ilk günden beri başarıyı hedefleyen, başarıya odaklanmış bireyler yetiştirmeyi hedeflemiş olan Giotto Akademi Sanat, çalışmalarını bu doğrultuda oluşturmakta ve hedeflerine yürüyen bir resim kursu olarak karşınıza çıkmaktadır. Giotto Akademi Sanat resim kursu bursa ya da bursa resim kursu dendiğinde akıllara gelen ilk resim atölyesi olarak ifade edebiliriz. Biraz önce ifade ettiğimiz gibi kazanmak, başarmak adına sadece yetenek yeterli değildir. Bunun için çalışmalarınızda sık tekrarlara, doğru yönlendirmeye ihtiyaç duyulmaktadır. Doğru yönlendirme kısmında ise atölyenin geçmişi ve bununla birlikte sınav tecrübesi öne çıkmaktadır. 
Bu noktada Giotto Akademi Sanat, güzel sanatlar fakülteleri yetenek sınavlarında güzel sanatlar liseleri ve Zeki Müren Güzel sanatlar lisesi sınavlarında öne çıkmaktadır. Yıllar içinde elde edilen sınav tecrübesi ve birikimi, öğrencilerin daha doğru ve sağlıklı eğitim almalarını sağlamaktadır. Giotto akademi sanat, güzel sanatlara hazırlık bursa dendiğinde gidilebilecek en doğru resim atölyesidir demek abartılı olmayacaktır. Giotto akademi sanat yetenek sınavlarına hazırlık bursa eğitim çalışmaları sürecinde yetenek sınavlarında çıkabilecek konu alanlarını baz alarak öğrencilerini hazırlamaktadır. 

Güzel Sanatlar Fakültelerine Hazırlıkta Hangi Konular Çıkıyor?

Temel perspektif
Geometrik formlar ve bu formların dönüşümü 
Kopya çalışmaları
Model çalışmaları
Mekan çalışmaları (İç mekan, dış mekan)
İmgesel-bellek (Hayalden çizim)

Çalışmaları konu alanlarına bağlı olarak hazırlamaktadır. Bu konu alanları güzel sanatlar fakülteleri ve aynı zamanda güzel sanatlar liseleri yetenek sınavlarında karşılaşabilecekleri sınav soru konu alanlarına yönelik eğitim sürecinin temel basamaklarını da oluşturmaktadır. Güzel sanatlar fakülteleri ve güzel sanatlar liselerinde başarıya ulaşmanız için Giotto Akademi Sanat resim kursundan alacağınız eğitim yeterli olacaktır.
https://www.giottoakademisanat.com





Not: Ö