Cafer Çelik, Reklamcılıkta Van'da ün saldı

TAKİP ET

Van'da tüm tehlikelere rağmen canla başla çalışan Çelik Reklam firması sahibi Cafer Çelik, Van Gazetesine konuk oldu.

Van'ın en çok sevilen ve rağbet veren iş yerlerini sizler için araştırarak sunmaya devam ediyoruz. Van Gazetesi genel müdürü Hikmetullah Yetkin, Çelik Reklam firması sahibi Cafer Çelik ile tatlı sohbetler gerçekleştirdi.

Çelik Reklam firması sahibi Cafer Çelik,"Evlenmeden önce inşaata çalıştım. Hemen sonrasında taş oyma sanatını batıda devam ettim. Daha sonra bir reklamcının yanına işe girerek reklam işini öğrenmeye başladım. Çıraklık döneminde her şeyi merak ediyordum.

Sürekli çalışma azmi ile gece gündüz demeden reklam işlerini yapmaya başladım. Hemen sonrasında çalıştığım iş yerinden ayrılarak, kendime ait bir işle uğraşmaya başladım. Tabi çalıştığım o işte çok şeyler öğrendim.

Örnek olarak yaptığımız işler; Folyo baskı, germe tabela, harf tabela ve birçok işleri yapmaya başladım. Müşteriden aldığım işleri reklamcılara gönderiyordum. Yani fason çalışıyorum. Şuan ise Çelik Reklamı kurarak, kendi makinelerimle müşterilerimin işlerini yapıyorum.

Van'da çoğu kurumların ve şirketlerin işlerini yapıyorum. Bu işi şuan severek yapıyorum. Çelik Reklam ailesi olarak, tüm müşterilerimizin işlerini daha hızlı ve daha hassas bir şekilde hizmet veriyorum. Öncelikle Turuva Ajans ekibine ve tüm müşterilerime verdikleri değerlerden dolayı teşekkür ederiz."dedi.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - 0544 409 0328
 

çelik reklam cafer çelik van reklam