Çaldıran Belediyesine Büyük Alkış - Vatandaşın sorununu hızla çözdü

TAKİP ET

Van Gazetesi ihbar hattına ulaşan Hayrettin Uygur, yetkililere seslenmesi üzerine Çaldıran belediyesi Başkanı Şefik Ensari el uzattı.

Van'ın Çaldıran ilçesi Dikme mahallesinde yaşayan Hayrettin Uygur(65)'un haberi üzerine Çaldıran Belediyesi Başkanı Şefik Ensari, olay hakkında bilgiler alarak vatandaşın problemlerini çözdü.

Ensari, " Ben şuan Ankara'dayım. Van'da yetkili olan yardımcımı o verilen adrese gönderdim. Sıkıntılarını çözdük. Van'a gelir gelmez, o vatandaşımızı birebir ziyaret gerçekleştireceğim. Bu konuda hiçbir vatandaşımızı mağdur etmiyoruz. Gücümüz yettikçe onların yaralarını sarmaya çalışıyoruz."dedi.

Van Gazetesi'nin Hayrettin Uygur hakkında yapmış olduğu haberde; 

Van'ın Çaldıran ilçesi Yukarı Dikme Mahallesinde ikamet eden Hayrettin Uygur isim ve soy isimli yaşlı adam, 4 ay önce belirli kurumlara başvurduğunu ve yıkılmaya yüz tutmuş evinin yapılması için dilekçe verdiğini fakat kimsenin yardım etmediğini açıklamıştı. Bunun üzerine yetkililer harekete geçerek sorunu yerinde inceleyerek çözdü.

Van Gazetesi olarak; bu kadar hızlı ve yerinde sorun çözüldüğü için Van Çaldıran Belediyesi Başkanı Şefik Ensari ve çalışanlarına bir alkış. Teşekkür ederiz.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - HİKMETULLAH YETKİN
 

çaldıran ensari şefik ensari haber çaldıran belediyesi