Celal Şevgin, Cumhurbaşkanı ile görüştü

TAKİP ET

Van Ak Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Celal Şevgin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme sağladı.

31 Mart 2024 Tarihinde gerçekleşecek olan mahalli ve yerel seçimler için Ankara'ya giden Van Ak Parti Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Celal Şevgin,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme imkanı sağladı. 

Celal Şevgin, Ankara’da bulunan bürokrasi ve yetkili mercilerle de istişarelerini sürdürdü. Van ili için çaba sarf ettiğini ve Van ilinde aday olursa her kesimin oyunu alacağını vurguladı.

Şevgin, Seçim işleri başkanı Ali İhsan Yavuz, Trabzon Milletvekili teşkilat başkanı Erkan Kandemir ile görüşme sağladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 21.45’te toplantıya adaylar için görüşme sağlayan; Van AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, İl Başkanı Emre Güray, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan ve ilçelerin 3 kademe başkanları ile birlikte mevcut belediye başkanları da katıldı.

Şevgin, aday olduğunda; Van'ın trafik sonunu, işsizlik sorunu, yatırım ve istihdam sorununu çözeceğini, Van ilinin daha konforlu ve daha yaşanabilir il haline dönüştüreceğini ifade etti.

Van Gazetesi – Van Haber - vanhaber

Van Celal Şevgin Van Haber