Çelik'ten Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarıyla ilgili merak edilen sorular...

TAKİP ET

Anatolia Gurme Fest Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Can Çelik, Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarıyla ilgili tüm merak edilen soruları yanıtladı.

Anatolia Gurme Fest Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Can Çelik, 4.Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarıyla ilgili tüm merak edilen soruları yanıtladı.
 
Van’da yöresel ürünler fuarı ne zaman yapılacak?

Özgür Can Çelik, “Fuarımız 23 Ekim 1 Kasım 2020 tarihleri arasında Van Fuar alanı Organize sanayi Bölgesinde gerçekleştirilecek.”

Van’da kaç Stand başvuru yapıldı?

Özgür Can Çelik, “Şu ana kadar elliden fazla firma elli farklı dilden başvuruda bulundu ve katılım gösterecekler. Fuara kadar bu sayı yetmişi bulacaktır diye tahmin ediyorum.”

Van’da pandemi kapsamında fuar nasıl olacak?

Özgür Can Çelik, “Pandemiyle ilgili çok önemli önlemler alıyoruz.  Bizim için Van halkının sağlığı her şeyden önce olduğu için Fuarın girişinde HES kodu sorgulaması yapacağız. Bütün giriş yapan misafirlerimizin HES kodu sorgulanacak. Girişte herkese kolonya ve dezenfektan ikram edilecek. İçeriye girişten sonra bütün stantlarda stand sahiplerimiz dezenfektan ve kolonya bulunduracak. İçerisi her iki saatte bir havalandırılacak. Tuvaletler, lavabolar ve ortak kullanım alanlarının tümü her saat başı özel planladığımız bir temizlik ekibiyle sürekli dezenfekte edilecek. Bunlarla birlikte içerde bir pandemiyle ilgili bir danışma personelleri olacak. Bu danışma personelleri sürekli sosyal mesafeyi, maskeyi ve el hijyenlerini kontrol edecek. “

Van’da reklam ve tanıtımlar ne derece yapıldı?

Özgür Can Çelik, “Van’da duymayan kalmasın diye tüm reklam mecralarını kullanıyoruz. Van’da gördüğümüz tüm haber sitelerinde gazetelerde reklamlarımız şu andan itibaren başladı. Bununla birlikte bilbordlar, raketler, brandalar, açık hava mecraları ve tüm reklam alanlarını kullanıyoruz. Sosyal medyada da yine yoğun bir şekilde reklam kampanyalarını yürütüyoruz.”  

Van’da yapılan fuarda ürünlerde kampanya olacak mı?

Özgür Can Çelik, “Her sene olduğu gibi fuarların en önemli amacı taze ürünlere indirimli bir fiyatla ulaşabilmektir.  Yöresel fuarlarda özellikle yine piyasanın altında fiyatlarla taze ürünlere tüm Vanlılar ulaşabilecekler.”

Van’da yapılacak olan fuarda mini sirk gösterisi olacak mı?

Özgür Can Çelik, “Bu sene pandemi koşullarından ötürü mini sirk gösterisi gerçekleştirilmeyecek. Çocuklarımız burada olacaklar ve onların sağlıkları bizim için her şeyden daha önemli olduğu için burada sosyal mesafeyi koruyamama riski sebebiyle bu sene mini sirk organizasyonu gerçekleşmeyecek ama diğer fuarda gördüğünüz bütün aktiviteler yine gerçekleşecek.”dedi.
 
Kaynak: Van Gazetesi - Özel haber - Sevda Yetkin
0544 409 0328
 



anatolia gurme fest özgür can çelik yöresel ürünler fuar van fuarları vanda yöresel ürünler fuarı van fuar hakkında anatolia anatolia gurme van haber son dakika van güncel