CEM ÇOBAN: "BABA MESLEĞİNİ DEVAM ETTİRİYORUZ"

TAKİP ET

Van ilinde büyük istihdam sağlayan üretici firmalarında biri olan Nur-San Metal ve Demir Fabrikası işletme sahibi Cem Çoban, Van Gazetesine konuk oldu. 

Nur-San Metal ve Demir Fabrikası işletme sahibi Cem Çoban: “Çekirdekten geldiğimiz için işimize aşığız ve bu yüzden işimizde en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz.”dedi.
Nur-San Metal ve Demir fabrikası işletme sahibi Çoban:“1980 Van merkez doğumluyum. Van Ticaret Lisesi mezunuyum. Yardım amaçlı babamın iş yerinde çalışmaya başladım ve 25 yıldır baba mesleğini devam ettiriyorum. Bugün ise; iş ortağım, Yunus Aktaş ile birlikte bu işi en iyi ve kaliteden ödün vermeden devam ettirmeye çalışıyoruz. İş yerimiz 46 yıllık bir geçmişe sahip 1976 yılında Temiz İş unvanı altında kurulmuştur. Daha sonra; 1997 yılında Çelik-San olarak devam edip, 2004 yılında yeni makineler yeni vizyon ile Nur-San olarak hala devam etmektedir..." 


TEKNOLOJİYE AYAK UYDURMAYA ÇALIŞIYORUZ
“Genelde kendi imalatlarımız da var ama şu anda imalatçılara yönelik çalışıyoruz. Onların kendi verdikleri ölçüleri kendi malzemelerini sipariş verip ve tamamlayıp onlara teslim ediyoruz. Metal, baba mesleği olduğu için geçmişten gelen imalatlarımız mevcut. Örneğin: İki Nisan ve Maraş caddesinde bulunan çöp konteynırlarının imalatı bize ait. Bunun gibi tekerlekli akaryakıt tankları ve birçok imalatımızda mevcuttur.

Kurulduğu günden bu yana hayata geçirdiği projeler ve kazanmış olduğu tecrübeler ile yurt içinde edinmiş olduğu güvenilir ve istikrarlı yapısından taviz vermeden, sahip olduğu başarılı portföyünü geliştirerek, ileri teknoloji bilgisi, dinamik ve yetkin kadrosuyla, müşterilerinin ihtiyaçlarına en doğru şekilde cevap verebilecek nitelikte, sağlam temeller üzerine oturmuş bir büyümeyi oluşturduk.


Ekipmanlarımızı gittikçe çoğaltarak teknolojiye ayak uydurmaya çalışıyoruz. Daha önce iş yerimizde bulunan birçok eski model ekipmanı yeniledik. Bu şekilde piyasaya cevap vermeye devam ediyoruz. Mükemmel müşteri memnuniyeti ilkesi ile çelik ve metal alanında kaliteli ürünler kullanarak, hizmetlerin minimum maliyet ve maksimum fayda ile sunulması ve fayda sunumu neticesinde müşteri memnuniyetlerini arttırarak sektörde yer almak bizleri ayrıca onurlandırmaktadır."dedi.


 

Nur-San Metal ve Demir Fabrikası Yunus Aktaş Cem Çoban