ÇETİN ÇETİNTAŞ'IN YENİ KİTABI RAFLARDA YERİNİ ALDI

TAKİP ET

Yoganın izinden gidenlerin severek takip ettiği Çetin Çetintaş, 'Hayvanlardan Destek Almanın Gizemli Sanatı' adındaki 'Kurmanadyam' alt başlığı taşıyan yeni kitabını okurlarıyla buluşturdu.

Yoga üzerine yaptığı çalışmalar ile Türkiye’de adından sıkça söz ettiren, diğer ülkelerdeki yoga severler tarafından da takip edilen Çetin Çetintaş, “Hayvanlardan Destek Almanın Gizem Sanatı” isimli sekizinci kitabını çıkardı. Kitabında insan ve hayvan ruhuna odaklanan Çetintaş, elementler üzerinden bu iki varlığın ruhlarını buluşturuyor. Okurlarının heyecanla beklediği kitabında, “Hayvanları anlamak insanın kendisini anlamasıdır” diyen sevilen yogi, tarih, mitoloji ve sembolizmin üzerine yaptığı araştırmalar ile kitapseverleri hayvanların dünyasına ortak ediyor.  

Hayata geçirdiği ve sürdürdüğü her projeyle yoga alanında büyük farkındalık yaratan Çetin Çetintaş, yeni kitabında aile, iş ve sosyal yaşam gibi konularda eksik olduğunu hissedip potansiyelini gösteremeyen kişilere sesleniyor. Okurlarına bu gibi sorunlarla karşılaştıklarında hangi hayvan arketiplerini çalıştırmaları gerektiğini ayrıntılarıyla ve örneklerle anlatan Çetintaş, bunun yanı sıra farkındalık da kazandırıyor. Hayattaki zor olan engelleri doğru rehber aracılığı ile aşılacağını vurgulayan Çetintaş, rehberini bulmak isteyen herkesi insan ve hayvan ruhunda yolculuğa çıkartıyor. Çetin Çetintaş yeni kitabında, “Etrafımızda bu kadar hayvan dostumuz varken yalnız kalmaya gerek var mı?” sorusunu sorarak hayvanları anlamanın insanın varoluşunda önemli bir nokta olduğunu anlatıyor. 

Çetintaş’ın heyecanla beklenen “Hayvanlarla Yol Arkadaşlığı” serisinin ilk kitabı “Hayvanlardan Destek Almanın Gizemli Sanatı” kitap satan her yerden alınabilir.