Ceviz üretimine Van'dan Destek! Van Valisi Açıkladı

TAKİP ET

Van Valisi Ozan Balcı'nın Bahçesaray ziyaretinde ceviz üretimine destek verdiğini vurguladı.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan vekili Dr. Ozan Balcı, Van Bahçesaray ilçesine giderek, yerel esnafı ziyaret etti. Van iline geldiği günden bu yana ilçeleri ve mahalleri yerinde ziyaret eden Balcı, Van Bahçesaray ilçesindeki ziyaretinde ceviz üretimine destek verdiğini vurguladı.

Balcı,“Van Bahçesaray ilçemiz hem konumuyla hem insanlarıyla Türkiye’mizin Van'ımızın çok kıymetli bir ilçesidir. Asil insanları vardır. Bahçesaray balı ve cevizi bir markadır bir değerdir. Bu sadece Bahçesaray değil, bu sadece Van’ın değil,  aynı zamanda Türkiye’nin kıymetli ürünlerindendir. Yetiştirenlerden Allah razı olsun. Ceviz üretimini destekliyoruz.” dedi.

Van Bahçesaray ilçesinde asfalt çalışmalarını devam ediyor. 2023 asfalt programı kapsamında Bahçesaray’daki Subaşı Yolu da sıcak asfalta kavuştu. 

Subaşı Yolu’nda genişletme, reglaj, altyapı, sanat yapıları ve dolgu çalışması tamamlanarak sıcak asfalt serimi yapılırken, ayrıca yaklaşık olarak 3 bin 800 ton sıcak asfalt harcanan yol, 6 metre genişliğine kavuştu. Sündüs ve Han Yaylaları güzergahında bulunan Subaşı Yolu, yapılan çizgi çalışması ile daha konforlu hale getirildi.

Van Gazetesi – Van Haber – vanhaber – Van Haberleri

Van Ceviz Bal Ozan Balcı Van Haber