CHP'li başkandan tüyler ürperten taciz!

TAKİP ET

İddiaya göre; Genç kadın cinsel istismarda bulunduğunu ifade etmesi üzerine;Emniyet ekipleri harekete geçti. Bunun üzerine U.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İddiaya göre; Genç kadın cinsel istismarda bulunduğunu ifade etmesi üzerine;Emniyet ekipleri harekete geçti. Bunun üzerine U.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HP'nin Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı U.K., 23 yaşında genç bir kıza cinsel saldırı suçundan gözaltına alındı. Savcılık tarafından tutuklanması istenen U.K. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. CHP İstanbul teşkilatının karıştığı olayın ardından tecavüze uğradığı iddia edilen 23 yaşındaki genç kızın savcılıktaki ifadesi de ortaya çıktı. U.K.'nın, genç kızı saçlarından sürükleyip darp ettiği, sonrasında ise cinsel saldırıda bulunduğu öğrenildi.

Olayın ortaya çıkmasının ardından U.K., CHP İstanbul ve Maltepe İlçe Başkanlığı tarafından ihraç edilmesi istemiyle disipline sevk edildi. Dosyanın işleme konması için İl Disiplin Kurulu’nun toplanacağı öğrenildi. Geçen hafta pazartesi günü Anadolu Cumhuriyet Savcılığı’na başvuran Z.Y., ifadesinde özetle şunları söyledi: “Şikâyetçi olduğum U.K, benim çalıştığım kafeden arkadaşım olur. Kendisiyle 1- 1.5 ay çalıştık, sonra işten ayrıldı. Hiçbir zaman duygusal yakınlığımız olmadı. 20 Kasım 2020 Cuma günü akşam saatlerinde çalıştığım iş yerine gelerek, akşam Maltepe’de bir kafede buluşmayı teklif etti.

'TUVALETTE DÖVDÜ TEHDİT ETTİ, CİNSEL SALDIRIDA BULUNDU'

Yarım saat kadar baş başa oturduk. İşyeri U.’nun arkadaşının olduğu için kalkmak istedim. Gitmek için ayağa kalktım. U.K. beni kendisine çekti. Ben de masada bulunan bardağı kafasında parçaladım. Öfkeyle beni saçımdan sürükleyerek tuvalete götürdü. Burada beni tekme tokat darp etti. Saçlarımdan tutarak kafamı aşağı bastırdı ve cinsel saldırıda bulundu. ‘Bağırma, burada kimse seni duymaz, kapı da kilitli’ dedi ve boğazımı sıkıp tehdit etti. Bu olaylar yaklaşık 1-1.5 saat kadar sürdü... Ailemin duymasından korktuğum için karakola gitmedim. Cumartesi günü darp raporu aldım. Beni alıkoyan ve cinsel saldırıda bulunup darp eden şahıstan şikâyetçiyim. Tedbir talebim de vardır.” Z.Y.’nin şikâyeti üzerine gözaltına alınan U.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Bir başka açıklamada yer alan kaynağa göre ise;

PANTOLONUMU AŞAĞI İNDİRDİ

U.K.'nın kendisini arkadaşının işyerine götürdüğünü söyleyen Z.Y., şöyle devam etti: "Müzisyen arkadaşım dükkan önünde bekliyordu. Yaklaşık bir saat üçümüz beraber oturduk. Arkadaşımın işi çıkmasından dolayı yanımızdan ayrıldı. U.K. ile yarım saat baş başa oturduk. Cafede hiç kimse kalmamıştı. İşyeri U.K'nın arkadaşı olduğundan çalışanlarda yoktu. Ben sonra kalkmak istedim ama o kalmam için ısrar etti. Rahatsız oldum. Gitmek için ayağa kalktığımda U.K. beni kendisine çekip koltuğun üzerine aldı. Ben de masada bulunan bardağı elime alarak onun kafasında parçaladım. Bu sırada elim kesildi, öfkesiyle beni saçımdan sürükleyerek tuvalete götürdü burada tekme tokat darp etti. Pantolonumu aşağı indirdi üzerimde bulunan kıyafetimi de yukarı kaldırdı, sonra kendi pantolonunu aşağı indirdi. Saçlarımdan tutarak kafamı aşağı bastırdı ve cinsel saldırıda bulundu. Bu sırada aynaya bakarak kendini tatmin etti."denildi.

KAYNAK: HÜRRİYET
 

taciz chp genç kadın genç kadın cinsel istismar