Cildiniz de Kafanız da Rahat

TAKİP ET

Özlemle beklediğimiz yaz ayları geldi. Sıcak, rüzgar, deniz, kum, güneş, havuz, bronzlaşma derken cildimiz hiç olmadığı kadar tahribat altında kalıyor.

Cilt bakımı deyip de geçmeyin. Hem sağlık için hem de psikoloji için oldukça önemli bir konu cilt sağlığı. Her kadının cilt tipi farklı olabiliyor. Dolayısıyla belirli bir yaştan sonra ciltteki değişimi ve yaşlanma etkilerini görmek işten bile değil. Ancak doğru zamanda ve doğru şekilde bakım yaptığınız takdirde elde edeceğiniz sonuçlarla mutlu olacağınızdan emin olabilirsiniz. İsveçli güzellik teknoloji markası, akıllı cihazlarıyla yaptığı profesyonel bakımla ihtiyacınız olan cilt terapisini sunuyor. 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2 ve birlikte kullanabileceğiniz etkili Green Tea Aktif Maske ile evinizde profesyonel spa deneyimlemeye hazır olun!
 
Özlemle beklediğimiz yaz ayları geldi. Sıcak, rüzgar, deniz, kum, güneş, havuz, bronzlaşma derken cildimiz hiç olmadığı kadar tahribat altında kalıyor. Zaten dış etmenlerden kolay etkilenen ve belirli bir yaştan sonra daha çabuk yıpranmaya ve yaşlanmaya başlayan cildimiz bir de bu dış etmenlerle mücadele etmek durumunda kalıyor. Sonuçlar ise maalesef hiç yabancı değil: Cilt lekeleri, yanıklar, cilt yorgunluğu, kızarıklık, akne, cilt hastalıkları… Oysa doğru cilt bakımı ve alabileceğiniz bazı önlemlerle bu sıkıntılarla yüzleşmek zorunda değilsiniz. Güneşin cildimiz için çok tehlikeli olduğunu asla unutmamalı. Cilt temizliği ve bakımı da en az bunun kadar önemli. Ayrıca cildin içeriden beslendiğini de unutmamak gerekiyor. Bol bol vitamin tüketmek ve sağlıklı beslenmenin de cilde büyük faydaları var. Kozmetik ürünlerin içine katılan salatalık, badem, yoğurt, probiyotik gibi besinleri aynı zaman da yemek de lazım. Kısacası cildin görünümü, sağlığınızın da en önemli göstergelerinden biri. İçiniz sağlıklı olursa bu dışınıza da yansıyacaktır. Sonrasında dış etmenlerden cildi koruyarak cilt bakımını doğru zamanda ve doğru ürünle yaptığınız zaman hem cildiniz hem de kafanız rahat olacak. Üstelik bunu yapmak için de İsveçli güzellik ve teknoloji markası FOREO’nun 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2 kullanmanız yeterli! Evde yüz bakımında kanıtlanmış etkisi olan avucunuzun içine sığan güzellik spası UFO 2 ile birlikte kullanılabilecek ve tüm cilt tipleri için ideal olan Green Tea maskesi de içeriğindeki çevresel toksinlere karşı korumaya yardımcı olan güçlü antioksidan ile aşılanmış yeşil çay  ile cildi arındırarak yumuşatmaya yardımcı oluyor.