DARILMACA YOK! BOZKURT 2 - TAKVA 1

TAKİP ET

vangazetesi.com -  Van Ticaret ve Sanayi odası başkanı (VANTSO) Necdet Takva ve Van OSB 10. Dönem Başkanı VOSİAD Başkanı, Bosaş Grup YK Başkanı Şemsettin Bozkurt sosyal medyada paylaştığı çok dikkat çekti.

Van Gazetesi - Van Ticaret ve Sanayi odası başkanı (VANTSO) Necdet Takva  ve Van OSB 10. Dönem Başkanı VOSİAD Başkanı, Bosaş Grup YK Başkanı Şemsettin Bozkurt sosyal medyada paylaştığı çok dikkat çekti.



Aynı gün içerisinde Van Ticaret ve Sanayi odası başkanı (VANTSO) Necdet Takva paylaşımında, "VanTso üyelerine yönelik Kürtçe kurs başlatıyoruz. Duymadım, bilmiyorum olmasın."yazmıştı.

Necdet Takva'ya soru yönelten ve eleştiride bulunan Van OSB 10. Dönem Başkanı VOSİAD Başkanı, Bosaş Grup YK Başkanı Şemsettin Bozkurt şu ifadelerde bulundu.

Bozkurt,"%90’ı Kürt olan bir yerde “Üyelerimize Kürtçe kurs vereceğiz” demek, abesle iştigaldir. Bu sizin işiniz değil! Bir dil eğer resmiyette ticaret dili olarak kullanılmazsa gelişme ve yaşama şansı azdır. Siz 10 yılda Van’ın İhracatını yıl, yıl nereden nereye getirdiniz onu açıklayın?"yazmıştı.


Bu konu üzerinden gidilerek soruların cevabı Necdet beyden gelecek mi? Ya da Bozkurt cevapsız mı kalacak?


Detaylar geliyor...

NOT: Bu yazılan yazıda sadece konuşulan konu üzerinde birbirlerine verilen açıklamalardır. Herhangi bir kasıt amaçlı yapılmamıştır. Darılmaca olmasın. Şimdiden kızgın olanlardan özür dileriz. Mesajımızı aldık. Takva  2, Bozkurt 2 oldu. Her iki başkanda işlerinde çok özverili ve kendileri başarılıdır. 


Van Gazetesi






 



van ticaret ve sanayi odası başkanı necdet takva van osb 10. dönem başkanı vosİad başkanı bosaş grup yk başkanı Şemsettin bozkurt van gazetesi Üyelerimize kürtçe kurs vereceğiz