Dem Parti Van Merkezde Seçim bürosunu açtı

TAKİP ET

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Van'da merkezi seçim bürosunu açılışını gerçekleştirdi.

Van ilinde yerel seçimlerin gelmesiyle birlikte Dün ikindi saatlerinde Van Sanat sokağında Dem partisi miting havasında seçim irtibat bürosu açılışını gerçekleştirdi.

DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayları Neslihan Şedal ile Abdullah Zeydan ve ilçe belediye eşbaşkan adaylarının yanı sıra yüzlerce kişi katıldı.

ŞEDAL: VAN’I KADIN VE GENÇLİK KENTİ YAPACAĞIZ

Büronun açılışı öncesinde konuşma yapan Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayı Neslihan Şedal, “Siyaset alanını kadın alanına çevireceğiz. Kadınların siyasette, sivil toplumda yer almasını istemiyorlar. Biz 31 Mart’ta kentimizi kadın, gençlik kenti yapacağız. Kentimizin büyük problemleri var. Kadın yoksulluğu, ulaşım, göç, sosyal aktiviteler açısından büyük sorunlar var. Biz eş başkan olduğumuzda tüm bu sorunları çözeceğiz. Kapatılan tüm kurumlarımızı yeniden açacağız. Biz kentimizi birlikte yöneteceğiz. Vanlı kadınlar, gençler başarmıştır” dedi.

ZEYDAN, ‘SORUNLARIMIZI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Diğer Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayı Abdullah Zeydan ise,“10 yıldır kentlerimizde var olan kayyumları 31 Mart’tan sonra göndereceğiz. Bu kente kayyum atanmasaydı, bu kentte bu kadar sorun yaşanmazdı. Her açıdan bu kentin büyük sorunları var. Biz bu göçertilmeyi asla kabul etmeyeceğiz. Biz tüm sorunlarımızı birlikte çözeceğiz” diye konuştu.

Bayındır’ın konuşmasının ardından seçim bürosu alkış ve zılgıtlar arasında açıldı.

Kaynak : Van Ekspres 

Van - Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber - Wan

Van vanhaber Dem