DERLEME 2 - HABER DÜZENLEMESİ YAPILIYOR

TAKİP ET

İlgen, her kesime ve her bütçeye hitap etmekte olduklarını ve gerek beyaz eşya olsun gerekse mobilya olsun ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalıştıklarını ve müşteriyi fazla dolaştırmadan müşterilerin ihtiyaçları olan her türlü ürünü bünyelerinde barındırdıklarını söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti:

İlgen, her kesime ve her bütçeye hitap etmekte olduklarını ve gerek beyaz eşya olsun gerekse mobilya olsun ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalıştıklarını ve müşteriyi fazla dolaştırmadan müşterilerin ihtiyaçları olan her türlü ürünü bünyelerinde barındırdıklarını söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti:

“Van da üç tane Beko bayisi vardır. Kuruluşumuz 2002 yılından beri gelmektedir. İlk başlarda küçük bir şubeden başladık daha sonra Beko mağazasını açtık. Atılım grup olarak şu anda yedi tane şubemiz var. Atılım Beko olarak Van ve bölgede birinci sıradayız Türkiye geneli 83. Sıradayız. Teknolojik olarak ürününü ve kendisini yenileyen bir mağazayız. Her türlü ürün burada bulunulabilir. Hiçbir şekilde mağdur olmazlar. Beko kendisini geliştirmek ve yenilemek isteyen bir markadır. Bunu da her haliyle yapmaktadır. Prosmart Inverter motoru dediğimiz daha sessiz çalışan ve daha az elektrik sarf eden dolaplarımız var. Onların üretimine bu sene başlandı ve giderek yaygınlaşmaya başlıyor. Bunun haricinde Invartır motor çamaşır makinelerimiz ve bulaşık makinalarımız mevcuttur. Ayrıca çamaşır makinelerimizde ariyetten on yıl motor garantisi var. Buzdolaplarımızın Mavi ışık teknolojisi dediğimiz ever fresh özelliği sayesinde sebze ve meyvenin tazeliği otuz güne kadar korunur ve bozulmasını kokmasını önlenir. Elimizde hemen hemen bütün marka ve modeller mevcuttur. Her bütçeye uygun elimizde bilgisayar, telefon ve televizyon mevcuttur. Bilgisayar fiyatlarımız 3-7 bin arası değişiyor. Bunun dışında televizyonlarda çözünürlük çok önemlidir. Televizyon izlememizdeki en önemli amaç kesinlikle görüntüdür. Görüntüsü iyi olmayan bir televizyonunu eve bırakmanın bir anlamı yoktur. Beko’nun televizyonlarının görüntü kalitesi özellikle ultra HD dediğimiz modellerin görüntü kalitesi çok çok iyidir. En önemlisi yazılımın iyi olmasıdır. Bazı modellerde televizyon izleme esnasında donma ve görüntü karışıklığı olabilir ama yazılımda Beko gerçekten kendisini çok iyi geliştirdiği için donma, görüntüde kesilme ve dalgalanma kesinlikle olmaz.

Beyaz eşya ve elektronik eşyalar üç yıl garantilidir. Müşteri talebi üzerine elektronik hariç beyaz eşyada müşteri ek garanti yapma isteği duyarsa ek garanti yapabiliriz. Belli bir ücret vererek ek garanti hizmeti uzatabilir.  Çamaşır makinalarımızda on yıl motor garanti vardır. Ayrıca makinalarımızda üç yıl garanti vardır ama müşteri isterse dörde de çıkarılabilir.” 

Ürünleri ve mağazaları hakkında bu detayları veren Mürsel İlgen, müşterilerin ürünlerini aldıktan sonraki ödeme seçeneklerini ve servis hizmetlerini şu şekilde açıkladı:” Bizde seçenek çoktur. Müşterinin özellikle ihtiyacı olan bir ürünü ihtiyacını tedarik etmek için banka sistemini uygularız. Bir nevi tüketici kredisidir bu.  Kredi kartı yoksa kefil almak şartıyla elden taksit yaparız. Müşterilerden ilk hesap olduğu zaman prosedür gereği bir tane kefil alırız. Ama eski ve ödemesi düzenli olan müşterilerimizden hiçbir şekilde kefil istemeyiz.
Servis ağımız geniştir ve hiçbir şekilde müşteri mağdur olmuyor. Onarımı mümkün olmasa dahil fabrika o ürünü alır, yenisiyle değiştirip müşteriye gönderir. Her konuda müşterimizin yanındayız. Tanınmış bir markanın mağazasıyız. Hiçbir şekilde hiçbir müşteriyi şu ana kadar yarı yolda bırakmadık. Bunların haricinde yüksek bir kar amacıyla hiçbir ürünü satmadık satmayız da.”