Din-Bir-Sen Van il Başkanı Halit TÜCİ'den Kudüs Açıklaması

TAKİP ET

Başkan Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile sözde barış planını açıklamak için Beyaz Saray'da bir basın toplantısı düzenledi. Tolantıda alınan ilhak kararına Din-Bir-Sen Van il Başkanı Halit TÜCİ tepki gösterdi.

TÜCİ ''İSLAM'İN İLK KIBLESİ KUDÜS, HAKSIZCA BİR TEŞEBBÜSLE KARŞI 

KARŞIYADIR.

Van Haber - ABD başkanı  Donald Trump Kasım  Süleymaniyi  ortadan kaldırınca irana şöyle seslendi,  aynen bu cumleyi kullandı  bütün  dünya  seni izliyor iran  en önemlisi  ABD sizi  izliyor  aslında  doğru  bir cümle  kullandı  o cümleyi  dünyaya  göz  dağı olarak verdi.  ABD  sizi izliyor cümlesi  dünyanın  tek sahibi olduğunu  ilan ediyordu. . 1-2  hafta sonra kudüs  kentini israile  hibe ediyor. bakın  görün başta  Suudi Arabistan ve bir çok  arap ülkesi   ABD'nin aldığı bu  karardan  memnun. Yıllardır  müslümanların cani  uğruna  koruduğu  kudüs  ve mekke,  artık  arap liderlerin öncülüğünde ısrail  ve ABD'ye hibe ediliyor.

Orta doğuda  planladıği  çerçevede   arap liderleri  israil ve ABD hasabina çalışıyorlar. islam âleminin  ABD ve  israile öfke  duyacağına  kutsal toprakları  kurtarmak adına  suudi arabistan'i ve bazi arap devletlerine karşı  savaş açmaları halinde  mekkenin  beytül mukaddesin  tevafindan deha hayırlı olacaktır.  Hac farziyetini yerine getirmek istiyen müslümanların   harcadığı  paralarla suudi arabistan kırallarının elini güçlendirmektedir. Elde etiği   petrol gelirini ABD  bankalarına  yatırıyorlar.  Haca  giden hacılarin  tümü  iki yil  hac  gidişini baykot etmeleri halinde, belki bu şeytanları   islama karşı  yaptığı  ihaneti anlarlar diye düşünülebilir.

BU SİYONİST YAHUDILER HER NE YAPARSA YAPSINLAR VALLAHİ ZAFER İSLAMIN OLACAKTIR..'' İfadelerini kullandı.

Van Gazetesi Haber Merkezi


van din bir sen halit tuci kudüs açıklaması van van haber van gazetesi sözde barış planı trump filistin sorunu israil