Din-bir-Sen Van İl Başkanı Halit Tuci,'Kâbe'ye saldırmak alçaklıktır'

TAKİP ET

Boğaziçi Üniversitesi önünde Müslümanların mukaddes mekanı, kıblemiz Kabe'ye ve İslami değerlerimize yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınayan yazılı bir basın açıklaması yapan Din-bir-Sen Van İl Başkanı Halit Tuci, "Kabe'ye saldırmak alçaklıktır" dedi.

Boğaziçi Üniversitesi önünde Müslümanların mukaddes mekanı, kıblemiz Kabe’ye ve İslami değerlerimize Sapkın ve Kur'an'da lanetlenen bir kavim torunları ve mensupları tarafından alçakça bir saldırı yapılmıştır.

Boğaziçi’nde eğitim gören savaş artığı sapkın guruh, militanlar" İslam'ın kutsalı Kabe’ye bir eğitim yuvasında halkının yüzde doksanı Müslüman olan bir belde de bu hayâsızlığı yapabiliyor. Kendi değerlerinden uzaklaşmış, içinde yaşadığı toplumun milli ve manevi değerlerine hakaret eden had bilmezler, Sapık alçaklar. Bu sapkınlar en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.

Neymiş eşcinsel sapkınlara saygı duyacakmışım. Neymiş onlara laf edemezmişim.
Hiç kimse kusura bakmasın. Allah’ın lanetlediği ve benim kutsalıma saldıran dinsiz imansızlarla kıyamete kadar kutuplaşacağım! Kıyamete kadar savaşacağım. Bu zihniyet ile kıyamete kadar mücadele edeceğiz.

Bundan sonra, haklı olarak, tek isteğimiz; Boğaziçi Üniversitesinde dinimizi ve mukaddesatımızı ayaklar altına alan bu rezaletin tüm sorumluları en ağır şekilde cezalandırılmasıdır.

Güya bunlar birde öğrenci ..Okuyup adam olacaklar .
Hz.İbrahim aleyhisselâm’dan beri ne eller, ne diller, ne karanlıkta kalmış ruhlar uzandı ona ama o hâlâ dimdik ayakta!
"Ona doğru esen rüzgâr bile edebiyle eser!
Yüzümüzü ona dönmek şerefimiz"

Kabe-i Şerif Kutsalımızdır Kıblemizdir, Ruhumuzdur.

Kabe İslamdır!
Kabe İmandır!
Kabe İbadettir!
Kabe Kutsaldır!
Kabe Mübarektir!
Kabe Maneviyattır!
Kabe Mukaddestir!

Her türlü saygısızlığı özgürlük sanan alçakların asıl amaçları, halkın sinir uçlarına dokunup Ülkeyi kaosa sürüklemektir. Bu zihniyet ile kıyamete kadar mücadele edeceğiz ! Bunların kökü kurutulana dek mücadele devam etmelidir.

Boğaziçi Üniversitesi’nde Kâbe-i Muazzama’ya yapılan saygısızlığı Din-bir-Sen Van Şubesi olarak en şiddetli şekilde kınıyoruz. Bu sapkın ahlaksızların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor ve bekliyoruz."dedi.

VAN GAZETESİ
 

halit tuci van din bir sen mekke kabe