Din-bir-Sen Van İl yönetimi ve Halit Tuci'den Açıklama! - 'Biz sizin düşmanlarınız değiliz'

TAKİP ET

Din-bir-Sen Van İl yönetimi ve Din-Bir-Sen Van İl başkanından açıklamalarına göre; "Din Görevlilerimizin kapısı yıllar sonra üye oldukları Sendika tarafından çalınıp hediyeler veriliyorsa Din-bir-Sen sayesindedir."denildi

İHTİYACIMIZ OLAN ŞEY KANDIRMAK DEĞİL, ELEŞTİRİ VE ÖZELEŞTİRİDİR

Sendikalar...

Ah ah bir yıl boyunca sadece üye avcılığı yapıp yıl sonu geldiğinde üyesini bir takvim bir çanta power vb şeylerle  yad eden sendikalar.

Bundan on yıl önce bu memur arkadaşın maaşı 1000 dolar civarında idi şimdi ise 500 dolar civarında. Keşke o maaşı enflasyona ezdirmeseydin de beş kuruşluk promosyon ile benimle dalga gecmeseydin.

Siyasi partilerin arka bahçesi olan sendikalar hep memura zarar vermiştir. Memurun lehine olanları kendine reklam malzemesi yapmış, aleyhine olanları da asla kabullenmemisti.

EY KARDEŞLERİM BAZEN ELEŞTİRİYE BİLE KULAK VERİN BİZ SİZİN DÜŞMANLARINIZ DEĞILİZ

Devlet memurunun küresel etkide dahil geçim sıkıntısını hiç görmemiş sadece kendi rantının peşinde koşmuştur. Gel gör ki sendikayı bir din bir mezhep gibi gören aslen kör olan bu memur zihniyeti güçlünün yanında durmanın ekmeğini yemek için sırada bekler olmuş. Hak ve hukuk mücadelesi değil de torpil mücadelesinde önde olmanın hayaline kapılmış. Varın yolunuz açık olsun ama unutmayın ki herşeyin bir bedeli, eninde sonunda da olsa ilahi bir hesabı olacaktır.

 

Rahmetli Erbakan hocamızın şu veciz sözünü hatırlatmak isterim:"Bu sendika işleri biz dindarları bozar". Ve de öyle oldu sanırsam."denildi.

Van Gazetesi - Özel Haber - Vanhaber

halit tuci düşman vanhaber vangazetesi