Din-bir-Sen  Van Şubesi istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor

TAKİP ET

Din-bir-Sen Van İl Başkanı Halit Tuci , 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları kanunu gereğince her yıl Mayıs ayında sendikaların üye dağılımlarının belirleme çalışmaları yapıldı.

ETKİ’de Değişmeyen Adres Van’da Yine DİN-BİR-SEN Oldu. Rüzgâra göre değişenlerin sonu hüsran olacaktır. Bunu da ulu çınar gibi büyüyen sendikamız DİN-BİR-SEN göstermiştir.

Öyle bir an gelirki bazı yolların dönüşü, bazı insanların anlamı kalmaz ve çoğunlukta değil doğrulukta ve duruşta samimiyet aranır. Bizde büyük ya da güçlü olan kazanmaz. Zalimin karşısında mazlumun yanında duran kazanır. 

Mayıs ayı itibariyle Müftülüklerimiz ve işyerlerinde yapılan sendika üye dağılımlarının tamamlandığını söyleyen Din-bir-Sen Van Şube Başkanı Halit Tuci, İlçe Teşkilatlarımız ve işyeri temsilciliklerimizin şubemize ulaştırmış olduğu tutanaklara göre İl Müftülüğümüz ile 13 İlçe Müftülüğümüzde ve Abdülhakim Arvası, Van Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile Din-bir-Sen“Tam Etkili SENDİKA” olmuştur.”dedi.

 Tuci, sendikamıza teveccüh göstererek üye olan Van genelindeki tüm Diyanet Çalışanları meslektaşlarımız ile Eğitim Merkezî Müdürlüğü Çalışanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.

“İstikrarlı ve kararlı çalışmaları ile Diyanet ve Vakıflar çalışanlarından büyük teveccüh gördüklerini ifade eden il Başkanı Halit Tuci, Din-bir-Sen’in her gün büyümeye devam ettiğini söyledi. Tuci, “Geçen yıla oranla %35’lük bir büyümeyle Van genelinde Alternatif ve Etkili Sendikanın değişmeyen adresi yine DIN-BIR-SEN olduğunu” ifade etti.
Teşkilatlanma ve üye çalışmalarında büyük emek sarf ettiklerine vurgu yapan Başkan Tuci, “Bu yükselişimize katkılar sağlayan İlçe Başkanlarımız ve yönetimlerimize, işyeri temsilcilerimiz ile Gençlik ve Kadınlar Komisyonumuzun yönetimlerine, ayrıca sendikamıza üye olarak destek veren tüm Diyanet ve Vakıflar Çalışanlarına şükranlarımızı sunarız”dedi.
 

van şube din bir sen halit tuci