Diyarbakırlı 4 yönetmenden anlamlı 15 Temmuz çizimi - Özel Haber

TAKİP ET

Diyarbakır ilinde Dicle Üniversite'sinde bulunan bir duvara 4 yönetmen Ömer Halisdemir'in portresini çizerek, 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Gününü kutladı.

Diyarbakır'da bulunan Dicle Üniversite'sinde Ömer Halisdemir'i duvarlara portresini çizerek, Diyarbakır halkı olarak 15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma Günü mesajı verdiler.

Yönetmenlerin konuşmaları şöyle sıralandı:

Yönetmen Devrim Aktürk : "Hayatımızın o kara gecesinde bir destan yazan halkın evlatları olduğumuz için kendimiz ile gurur duyuyoruz."dedi.

Yönetmen Diyar Kaya : "15 temmuz gününü bir zafer gecesi oldu. Çanakkale'deki gibi düşmanlarımızı denize döktük. Yaşlı, genç, çocuk demeden başlayan bu savaşta halkımızın destan dolu mücadelesi kazandı. Biz kahramanlarımızı asla unutmayacağız, her zaman gönlümüzde yaşatacağız."dedi.

Yönetmen Harun Reşit.t : "Vatani görevimi yaptığım bu günlerde Asker ocağından açınıza ortak olup, sözlerimle şehit annelerimizin gönüllerine su serpmek isterim. Mücadelecimiz ölene kadar vatan için milletimiz için olacaktır."dedi.

Yönetmen Abdul Samet Erdoğan : "Halk için yaşadık Halk için öldük sözünü andıran o kadim gecede şehid olan tüm ümmette Allahtan Rahmet Dilerim. Bizler Unutmadıkça Düşmanlarımızda Bizlerin Aziz Düşüncelerinden korkacak ve Asla bu Aziz Vatanımıza Yaklaşamayacaktır."dedi.
 
VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER -ULUSAL - 0544 409 0328
 


devrim aktürk abdul samet erdoğan harun reşit.t diyar kaya devrim aktürk 15 temmuz diyarbakır son dakika diyarbakır diyarbakır yönetmenleri yönetmenler haber