Doğu şifa yoluna Emin adımlarla devam ediyor

TAKİP ET

Van'da 7 ay önce hizmete açılan doğu şifa Hizmet içeriğini genişleterek emin adımlarla yoluna devam ediyor…

Başta Van olmak üzere Türkiye genelinde Evde bakıcı ve hastane refakat hizmetlerinin yanında; evde Hasta Bakımı, pansuman, dekübit yara bakımı, Sonda Değişimi, Hasta banyosu, poliklinik muayene takibi gibi birçok hizmeti alanında uzman personel kadromuzla sağlıyoruz. 

Özellikle risk grubunda olan yaşlı bireylerimizin ve kronik hastalıkları olan bireylerimizin birçok ihtiyaçlarını ev ortamında, covid 19 riskine karşı tüm tedbirleri alarak sağlıyoruz. 
Alanında uzman çalışma arkadaşlarımızla bu hizmetleri ev ortamında sağlayacağız. 
Memleketimizde var olan işsizlik sorununa bir nebze de olsa çare olmak için farklı alanlarda hizmet sağlıyoruz. Bu anlamda evde bakım ve refakat hizmetlerinin yanında çocuk bakıcısı ve dadı hizmetlerini de şirket bünyemizde sağlıyoruz. Bu hizmetleri de yine bu alanlarda eğitim almış, lise ve üniversitelerin çocuk gelişimi bölümlerinden mezun çalışma arkadaşlarımız ile sağlıyoruz.

Doğu şifa ailesi olarak evde bakıcı ve hastane refakat hizmetleri alanlarında Türkiye’nin önde gelen sağlık ve danışmanlık şirketi olmak için var gücümüzle çalışacağız.

DETAYLI BİLGİ İÇİN: 0542 774 55 71 - VAN


 

evde bakıcı van bakıcı doğu şifa van hasta bakım van evde pansuman refakatçı