DOĞU ŞİRKETLER GRUBU VAN'DA DEVRİM YAPTI - van haber

TAKİP ET

Van Gazetesi ailesi olarak Van'da 2019 yılında en iyi, kapsamlı ve donanımlı inşaat grubu adı altında yapmış olduğumuz anket sonuçlandı. Aldığımız sonuçta 'Doğu Şirketler Grubu' birinci sırada yerini aldı.

Van Gazetesi ailesi olarak Van’da 2019 yılında en iyi, kapsamlı ve donanımlı inşaat grubu adı altında yapmış olduğumuz anket sonuçlandı. Aldığımız sonuçta ‘Doğu Şirketler Grubu’ birinci sırada yerini aldı.
 
VAN HABER- VAN GAZETESİ / Van halkının bir markası olan Doğu Şirketler Grubu, 2019 yılında Van’da çok önemli işler yaptı.  2019 yılında Van Emniyet Kompleks binası,  Van Bölge ve Araştırma Hastanesinin alt geçidi ve Malazgirt Zafer Meydanının çevre yolu gibi üç önemli projeye imza atan bu grup Van’ın gözdesi olmuş durumda. Yaptığı işlerde insan haklarına öncelik veren doğu şirketler grubu, en çok da yapılan bu faaliyetler çerçevesinden Vanlıların vazgeçilmezi olmaya hak kazandı. Van’da devrim yaptığını söyleyen Eski VANTSO Başkanı ve  Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, anket sonucundan mutlu olduğunu dile getirdi. Van Gazetesine yaptığı açıklamaların başlıkları şöyle:

2019 Yılında Büyük Bir Yoğunluk Geçirdik

“2018 yılında Van’la ilgili özellikle grupla ilgili biraz durgunluk yaşadık. Ama 2019 yılında gerçekten büyük bir yoğunluk geçirdik. Grubumuza ait olan üç önemli işimiz vardı. Birincisi Van Emniyet Binasının Kompleksi, İkincisi Van Bölge ve Araştırma Hastanesinin alt geçidi. Üçüncüsü de Malazgirt Zafer Meydanının çevre yolu. Bunlarla ilgili çok ciddi bir şekilde çalışmamız oldu. Bu işlerin üçü de acil olduğu için bitirmemiz gereken işlerdi ve bu işlerimizin çoğu bitmiş durumdadır. “dedi.

Bu Sermaye Bu İlin Vizyonudur

 “Bu memlekette işsiz olan insanlarla çalıştık. Çok ciddi bir şekilde memleketimizde bir hareketlilik yarattık ve bu hareketliliğin içinde de piyasaya çok ciddi katkılarımız oldu. Özellikle oto sanayi sitesine, organize sanayi bölgesinde üretim yapan firmalara çok çok ciddi katkılarımız oldu. Yine Van’ımıza ait ilimizde taşeronluk, , ustalık ve mesleki işler yapan insanlara çok ciddi katkı sunduk.  Bizim grubumuz herkese el uzattı. Onun için bu sermaye bu ilin vizyonudur. Her işte samimiyet, sadakat, vefa olması lazım. Hiç kimsenin emeğine vefasızlık edilmemelidir. “denildi.

Van’da Devrim Yaptık

 “Van piyasasına 2019 yılında çok katkı sunduğumuz için Van piyasasını ayakta tutan bir firma olduk. Onun gururunu yaşıyoruz. Bizim grup yalnız kar amaçlı çalışan, ticari amaçlı çalışan bir grup değil.  Bu grup herkesin yanında olan bir gruptur. Bu grup çok samimi ve dürüsttür. Tüm yaptığımız işler örnek gösteriliyor.  Namuslu şerefli bir şekilde çalıştık. 2019 yılını kazasız belasız tamamladık. 2019 yılına ait olan hiç kimsenin alacağı kalmadı. Ben ve ailem bu yılın geleceği için çalışan bir grup olduk ve şehrimizin gurur kaynağı olmayı başardık.
 
Bu grup, benim için hem başbakanlıktır, hem bakanlıktır,
 
Başında bulunduğum grup benim için hem başbakanlıktır hem bakanlıktır. Grubumu yönetiyorum, ülkeme, ilime ve memleketime güzel işler yapıyorum.  Bu yoğunluğun içerisinde de yine Van için ne yapabilirim diye düşünüyorum. Onun içindir ki ben bu ilde devrim yaptım. Bu ile yüzlerce eser kazandırdım. Çünkü bir ilde eğer bir marka yoksa, bir ilde eğer bir kariyer yoksa, bir ilde güçlü insanlar yoksa, o ilin kıymeti ve geleceği olamaz. “diyerek konuşmalarını noktaladı.
 
Bizlerde Van'a bu büyük destek ve emeklerinden dolayı DOĞU ŞİRKETLER GRUBUNU kutlar ve bol bereketler dileriz.
 

VAN GAZETESİ/ÖZEL
HABER: HİKMETULLAH YETKİN
ROPÖRTAJ: EYŞAN YETKİN
MONTAJ VE EDİTÖR: SEVDA YETKİN
WEB SEO: TAHİR ÇİÇEK
 
 
 






van haber van gazetesİ 2019 yılında büyük bir yoğunluk geçirdik bu sermaye bu İlin vizyonudur van’da devrim yaptık bu grup benim için hem başbakanlıktır hem bakanlıktır doĞu Şİrketler grubu vantso başkanı zahir kandaşoğlu zahir kandaşoğlu kimdir zahir kan