DÜNYA'DA EN İYİ DERMATOLOJİ ÜRÜNLERİ ARASINA GİRME YOLUNDA

TAKİP ET

Aile danışmanlığı, cilt bakım ustalığı ve ilk yardım alanında eğitici eğitmenliği olan ve uzun yıllar boyunca büyük firmaların dermatoloji eğitmenliğini de yapan DC EUROESTETİK Akademisi Firma Sahibi Hayriye Akca, cilt bakım alanına ilgi duyduğunu ve bu alanda severek çalıştığını belirterek ürünleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

DC EUROESTETİK Akademisi Firma Sahibi Hayriye Akca,  DC EUROESTETİK ürünleri hakkında bilgi vererek güzelliğine ve bakımına önem verenler için estetik anlamda tüm merak edilen sorulara yanıt verdi.

DC EUROESTETİK Akademisi Firma Sahibi Hayriye Akca’nın açıklamasının satır başları şöyle:

“Firmamız uluslararası international yurt içi ve yurt dışı medikal estetik ve kozmetik alanlarda seminerler, Workshoplar düzenlemektedir. Doktorlar, eczacılar, cilt bakım uzmanları ve diğer alanlarda da herkesin uzmanlık alanları içinde de seminerler, Workshoplar düzenlemekteyiz. 

Dermatoloji cilt bakım eğitmenliğini yaparken aynı zamanda da kendi ürünlerimizi çıkarma adı üzerine çalışmalar yaptık. Özellikle yurt dışı uluslararası sıcak ülkelerle çok çalıştığımız için o bölgelerdeki sıcaklığın ve yanlış ürünler kullanmanın etkisiyle özellikle buralardan gelen cilt problemleri çok oluyordu. Bunları faydalı ve dermatoloji bir şekilde ve besleyerek ortadan kaldırabilmek için çalışmalarda bulunduk. Bu çalışmalarımız benim eşliğimde, Onkologlar, Doktorlar, Dermatologlar ve Biyokimyagerler dahilinde oldu.

Aslında hedefim sıcak ülkelerde oluşan bu cilt problemlerini ortadan kaldırabilmekle başladı. Türkiye’de maalesef Avrupa ürünlerine karşı aşırı ilgi var sanki Avrupa ürünleri bir numaralı ürünlermiş gibi kendi ülkemizde üretilen ürünler, Avrupa ürünlerinin üzerine çıkamıyormuş ve daha alt seviyede gibi önyargılar var. Bir diğer hedefim ise Türkiye’deki bu ön yargıyı kırabilmek ve çok iyi, çok kaliteli ürün çıkarabilmek oldu. Bizim ülkemizde, bizim insanımızda dünyanın en iyi ürünlerinin içinde yer alabilecek ürünler çıkartabilir diye düşünerek bu yola başladık. Bu yolun sonunda da 12 çeşit DC EUROESTETİK dermatoloji cilt bakım ürünleri ortaya çıktı. 

Daha çok Arap ülkelerine seminerler düzenlediğimiz için buralarda satışlarımız güzel başladı. Seminerlerimizde ürünlerimizi alıp uygulayan kişiler; doktorlar olsun, eczacılar olsun, cilt bakım uzmanları olsun, hepsi de memnun kaldı ve tekrar tekrar sipariş vermeye başladı.

DC EUROESTETİK dermatoloji ürünlerimiz; dermatoloji olması, hassas cilt özelliği olması dolayısıyla bütün cilt tiplerine uygun olması ve içinde mikrop ürememe özelliği olması özellikleriyle ön plana çıkıyor. DC EUROESTETİK dermatoloji ürünlerimizin bir numaralı özelliklerinden bir tanesi de sağlık bakanlığı bildirimli olmasıdır. 12 çeşit cilt bakım ürünlerimizin hepsi de sağlık bakanlığı bildirimlidir. Yurt içi ve yurt dışı ithalat ihracat izinlerimiz vardır. 

Şu an avukatlarımız yurt dışı distribütörlük antlaşmalarını da hazırlamaktadır. Yakında Arap ülkelerinin çoğu ile distribütörlük antlaşmasına imza atacağız. 

İlk hedefimiz dünyadaki en iyi dermatoloji ürünleri içerisine girmektir. Bunun yanında bir diğer hedefimiz, bütün dünya insanının bu ürünlerden memnun kalması ve aynı zamanda da Türkiye’yi yurt dışında da güzel temsil etmek olacak.

Şu anda bu yol üzerinde çok hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Her şey bizim de umduğumuzun üzerinde gelişti. Çok hızlı bir şekilde ilerliyoruz ve inşallah bu şekilde de devam edeceğiz. 
Cilt bakım ürünleri denilince ilk akla gelen bayanlar oluyor. Bizim isteğimiz hem bayanların hem de erkeklerin kendisine bakmasıdır. Çünkü bakımın tek bir cinse ait olmadığını düşünüyorum. Bayanların ve erkeklerin kendilerine ve ciltlerine önem vermeleri gerekir. Kendilerine önem verdikleri takdirde yanındaki insanlara da önem vermiş olurlar diye düşünüyorum. DC EUROESTETİK olarak bütün dünya insanlarının kendilerine ve ciltlerine önem vermelerini istiyoruz.

DC EUROESTETİK ürünleri olarak 12 çeşit ürünlerimiz vardır. Bir cilt bakımında, yıkama jelinden tutun bütün cilt bakım sirkülasyonu sırasında neler gerekiyorsa hepsi var. Temizleme serisi, vücut serisi, besleyici serisi, koruyucu serisi bulunmaktadır. Kısacası cilt bakım alanında bütün seriler DC EUROESTETİK ürünlerimizin içerisinde bulunmaktadır. 
DC EUROESTETİK ürünleri cilt PH uygundur. Bütün ürünlerimizin özelliği 5 ve 6 oranındadır. Bir cilt PH, bölgesel olarak 4.5 ve 6 arasında değişmektedir. Bizim ürünlerimizde genel olarak bu oranlardadır yani cilt PH uygun seviyededir.”

DC EUROESTETİK Ürünlerinden ‘Yüz Temizleme Jeli’
“DC EUROESTETİK ürünlerinden bir numaralı katalog ürünleri temizleme serisinden yüz temizleme jelimiz; sarıpapatya özleriyle yapılmıştır ve Hyalüronik asit vardır. İçerisinde cilt PH ve sebum dengesini bozmadan yuvarlak dairesel hareketlerle uygulanarak cilt temizlenir. Sabah akşam tavsiye edilmektedir.”

DC EUROESTETİK Ürünlerinden ‘Pirinçli Yüz Peelingi’
“Pirinçli yüz peelingimiz hassas cilt özelliği vardır. İçerisinde granül azdır. Çünkü pirinç peelingi üzerinde granül olayı çok tutulmamaktadır ama bizim ülkemizde granüle karşı bir ilgi vardır. Dünyanın en iyi dermatoloji ürünleri peelingin içinde granülü kaldırmıştır. Genel olarak pirincin özlerinden faydalanılarak yapılmıştır.

Pirincin cildi açma özelliği vardır. Dairesel hareketlerle beş dakika uygulanarak sonrasında temizlenir ve ya durulanır. Haftada iki defa tavsiye ediyoruz. Lekeli ciltlerde haftada üç defa da tavsiye edilebilir ve ölü derileri çok rahat bir şekilde atar. Tek seansta dahi gözle görülür bir farklılık görülmektedir. İçindeki Hyalüronik asidin sayesinde de ölü derileri atarken aynı zamanda cilde çok güzel bir ışıltı verir.”

DC EUROESTETİK Ürünlerinden ‘Tonik’
“DC EUROESTETİK ürünlerinden toniğimiz; gül ve yasemin ekstratından hazırlanmıştır. Cildin gözeneklerinin derinlemesine temizliğini sağlayarak çok güzel bir rahatlık ferahlık verir ve cildi rahatlatarak sıkılaşma sağlar. Gün içinde de ara ara kullanabileceğiniz bir üründür. Genel olarak sabah akşam ve ya dışarıdan gelindiğinde toniği tonikle bastırarak cildin temizlenmesini tavsiye ediyoruz.” 

DC EUROESTETİK Ürünlerinden ‘Hyalüronik asit’
“Besleyici serilerimizden Hyalüronik asit; Cildi nemlendirme ve ışıltı verme, aynı zamanda kolajen lifting özelliği vardır. Sıkılaştırma ve kırışıklıkları yok etme gibi özellikleri vardır. Göz çevresini sıkılaştırmak için göz çevresinde serum olarak kullanabilirsiniz aynı zamanda göz çevresinde krem olarak da kullanabilirsiniz. 20 yaş üzeri herkese tavsiye ediyoruz. Bütün ciltler kullanabilir. Sabah akşam kullanılabilir. Bu serumu kullanan kişilere evin içinde dahi olsa güneş kremi kullanmasını tavsiye ediyoruz.”

DC EUROESTETİK Ürünlerinden ‘C Vitaminleri’
“Mezoterapi ürünlerimizden C vitaminlerimiz; Bu da yüzde onluk oranda c vitaminimizdir. Cilde antioksidan özelliği yapar. Aşırı beyaz tenlilere ve hassas ciltlere çok önermiyoruz. Çünkü beyaz tenli ve hassas cilt özelliği olan kişilere, hangi dermatoloji ürünleri olursa olsun ciltlerinde sarı lekeler dökme riskine karşı çok tavsiye etmiyoruz. Eğer kullanmak isterlerse onlara kış aylarında öneriyoruz. Özellikle akşamları öneriyoruz. Normal cildi olan kişilere kış aylarında akşam öneriyoruz. Gece serumu olarak da geçer. Bunu kullanan kişilerde güneş kreminin kullanımına dikkat etmeliler.” 

DC EUROESTETİK Ürünlerinden ‘Leke Serumu’
DC EUROESTETİK ürünlerinden leke serumumuz; içerisindeki niasin ve B3 vitamini sayesinde ciltteki koyu renk tonlarını açma özelliği vardır.  Yani lekelere karşı bir serumumuzdur. Lekesi olan kişilerde sadece leke üzerine kullanmasını tavsiye ediyoruz. Kesinlikle asidik değildir. Kullanıldığı bölgeyi yakma ve kırmızı bir ton oluşma özelliği yoktur. Kişiler rahatlıkla lekelerin üzerine kullanabilir. Genel olarak sabah akşam öneriliyor ama bizim tavsiyemiz akşamları kullanılmasından yanadır. Bu serumumuzu kullanan kişilerin,  gün içerisinde güneş koruyucusunu iki üç defa kullanmaya dikkat etmesi gerekiyor.”

DC EUROESTETİK Ürünlerinden ‘Maske’
“DC EUROESTETİK ürünlerinden maskemiz çok profesyoneldir. Temizlenmeyen ve durulanmayan özelliği ile profesyonel maskeler içerisine girmektedir. İçinde E Vitamini ve B3 vitaminleri vardır. Cildi canlandırır ve antioksidan görevleri vardır. Cilde bariyer oluşturarak cildi koruma özelliği yapar ve Hyalüronik asidin sayesindeyse cildi sıkılaştırma özelliği vardır aynı zamanda maskemizin özelliği, nem bombası olarak da geçer. Cilde krem şeklinde göz çevresine dahi sürülür ve on ila on beş dakika bekletilerek emilir. Emilmeyenler ise masajla yedirilebilir veya kalan fazlalıklar petle alınabilir. Haftada iki defa öneriyoruz.  Maskemiz özellikle doktorların çok tercih ettiği bir maskedir. Yıpratıcı işlemlerden sonra temizlenme durulanma özelliği olmadığı için çok rahatlıkla kullanılıp sürülebilir.”

DC EUROESTETİK Ürünlerinden ‘Nemlenlendirici Yüz Kremi’
“Nemlenlendirici yüz kremimizde içinde A, C Ve E vitaminleri vardır. A vitaminin renk tonunu açma özelliği vardır. C vitamini aynı şekilde ışıltı verme renk açma ve antioksidan özelliği vardır. Tabi ki A ve C vitaminlerinin yanında mutlaka E vitamininin de olması gerekir. Çünkü A ve C vitaminleri hassastır. Bu hassaslığın korunması için E vitaminleri cilde bir bariyer oluşturur ve dışarıdan gelebilecek zararları yok eder. Dolayısıyla bizlerde bu üç vitamini bir araya getirerek cildin renk tonunu açma, besleme, antioksidan oluşturma ve aynı zamanda da koruma özelliğini de bir araya topladık. Hyalüronik asidin sayesinde de sıkılaştırma özelliği de vardır. Cildinin renk farklarının ortadan kalkmasını isteyenler, sıkılaştırılmasını isteyenler, cilt tonunun açılmasını isteyenler ve cildinde ışık isteyenler, bu A,C ve E vitaminini rahatlıkla kullanabilir. Bu kremle birlikte başka bir şey kullanılmasına gerek kalmıyor. Kremimizin içinde bir miktar güneş kremi de olduğu için bomba gibi nemlendirici ve sıkılaştırıcı kremdir. Nemlendirici Yüz kremini %20 SPF koruyucuda bulunması özelliği ile tam bir profesyonel krem özelliğini almaktadır. ”

DC EUROESTETİK ürünlerinden ‘Panthenol’
“DC EUROESTETİK ürünlerinden Panthenolonun; yapılandırma, çabuk onarma ve nemlendirme etkisi vardır. Panthenolonumuzu, lazer işlemlerinden sonra yıpratıcı işlemlerden sonra mutlaka öneriyoruz. Güneşe çıkmadan önce, güneşten sonra ve güneş esnasında yine tavsiye ediyoruz. Hatta soğuk ortamlarda da kullanılmasını tavsiye ediyoruz. Yani evimizin, çantamızın demirbaşlarından bir tanesi olan Panthenolondur. Cildi çabuk toparlama onarma etkisi vardır. Hyalüronik asit sayesinde de ışıltıyı sağlar.” 

DC EUROESTETİK ürünlerinden ‘Aloe Vera’
“DC EUROESTETİK ürünlerinden Aloe Vera jelimizin, içinde Aloe Vera bulunmaktadır. Panthenolon ve allantion çiçeği de koyduk. Aloe Vera ferahlatma rahatlatma etkisi vardır. Nemlendirme etkisi vardır. Allantion çiçeği sayesindeyse bu nemlendirme özelliği de daha bir katlanmaktadır. Lazer ve yıpratıcı işlemlerden sonra bol bir şekilde kullanılabilir. Evlerde duşlardan sonra özellikle vücut serisi olarak da kullanılabilir.”

DC EUROESTETİK ürünlerinden ‘Beyazlatıcı Krem’
“DC EUROESTETİK ürünlerinden beyazlatıcı kremimizi, renk farklılıklarını ortadan kaldırmak için kullanıyoruz. Koltuk altı, dirsekler, diz kapakları ve özel bölgelerde kullanabilirsiniz. Sabah akşam tavsiye ediyoruz.”

DC EUROESTETİK ürünlerinden ‘Güneş Koruyucusu’
“DC EUROESTETİK ürünlerinden güneş korucumuzun, içerisinde 50 PSF özelliği vardır. E vitamini ve serbest radikallere karşı korunmaktadır. Misabol sayesinde cilde nemlilik vermektedir. Sıcak ülkelerde de kullanılabilir. Günde iki üç defa gün içerisinde kullanılmasını öneriyoruz. Kullanmadan önce cildin tonikle bastırılarak temizlenmesini öneriyoruz. Çünkü cildin tam korunabilmesi için bir önceki biriken yağların alınması gerekiyor.”