DUR İHTARINA UYMADI " CANINDAN OLDU"

TAKİP ET

Balıkesir Osmangazi ilçesi geçit Mahallesinde dün öğle saatlerinde polis memuru arabasını kaçıran genci 12 el ateş açarak öldürdü.


VAN GAZETESİ-VAN HABER

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde görev yapan polis memuru Ömer E., aracını,  bankadaki işlerini halletmesi için bir akrabası olan İ.A.'ya verdi. İ.A ise bankaya giderken yolda otostop çeken iki genci arabasına alıp nereye gideceğini sordu. İstanbula gideceklerini söyleyen gençlere yemek ısmarlayan İ.A. yemekten sonra alkollü halde direksiyona geçemeyeceğini bu yüzden aracı  gençlerden birine sürmesini söyledi. Bunun üzerine araca binen gençler aracı alıp oradan uzaklaştı. İ.A. ise önce Ömer E. 'yi daha sonra polis ekiplerine haber verdi.  Polis ekipleri gelen ihbar üzerine hareket etti.  Aracı,  Bursa'nın Karacabey ilçesindeki trafik kontrol noktasında tespit eden polis ekipleri, aracı durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan sürücü, bölgeden hızla uzaklaştı. 


Olayın üzerinden 5 gün geçince Ömer E. aracını bulmak için Balıkesir'e geldi.  Polis Memuru olan amcasının oğluna durumu anlatarak yardım istedi. Diğer amcasının oğlu Yunus E.'yi de yanına alan Ömer E., Halil İbrahim E. ile birlikte, kendi imkanlarıyla otomobili bulmak için araştırma yaptı. Aracın sürekli Geçit Mahallesi'ndeki bir zeytinlik alanda dolaştığını öğrenen Ömer E. Hakim tepeye çıkarak beklemeye başladı.  Dün öğle saatlerinde aracı farkeden Ömer E. dur ihtarında bulundu. Ancak Direksiyonda bulunan Mustafa Alınç, tekrar kaçmaya çalıştı. Ömer E. ise belindeki ruhsatsız tabancayı çıkararak 12 el ateş etti. Mermilerden bir tanesi Mustafa Alınç'ın göğsüne isapet etti. Mustafa Alınç, olay yerinde can verirken, Ömer E. ve akrabaları ise olay yerinden kaçtı. olay yerine sevk edilen polis ekipleri olay bölgesine yakın olan Ömer E. ve akrabalarını yakalarken, Mustafa Alınç'ın cansız bedeni ise otopsi raporu için Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.







VAN GAZETESİ

HABER : NURAY KAÇMAZ






dur İhtarina uymadi canindan oldu van gazetesi van haberleri van son dakika haberleri balıkesir susurluk polis memuru bursa 12 el ateş ruhsatsız silah bursa adli tıp kurumu polis ekibi