DURMADAN ÇALIŞAN DERNEKLER İŞ BAŞINDA

TAKİP ET

Urartu-Der, Van-Kader, Yeniyaşam-Der ve Aygel-Der yöneticileri olarak ,  Van Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürünü, Van Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürünü ve Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürünü ziyarette bulundular.


 Van Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tarık Kuşman, Van Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Sinan Bulut ve Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Abdullah Kadan'a; Urartu-Der, Van-Kader, Yeniyaşam-Der ve Aygel-Der yöneticileri olarak ziyarette bulundular.  
 Urartu Derneği Başkanı Mehmet Nuri Kıpçak: "Memleketimize ve milletimize çok hayırlı hizmetlerde bulunacaklarına dair olan inancımızın tam olduğunu belirtiyor, kıymetli müdürlerimize görevleri ve yaşantılarında canı gönülden başarılar diliyoruz." diyerek ziyaretleri hakkında duygularını ifade etti.
 

durmadan ÇaliŞan dernekler İŞ baŞinda van gazetesi tarık kuşman urartu-der van-kader yeniyaşam-der aygel-der sinan bulut abdullah kadan mehmet nuri kıpçak urartu derneği başkanı van valiliği valilik basın halkla ilişkiler il başkanı