Edremit belediyesi Binlerce Öğrencinin YKS Ücreti Karşıladı

TAKİP ET

Van'ın Edremit ilçesindeki belediye, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilerin sınav ücretini bu yıl da karşıladı.

Eğitim alanındaki destekleriyle dikkat çeken belediye, 4 bin 400 öğrencinin YKS ücretini ödeyerek geleceğe umutla bakmalarına katkı sağladı.


Van'ın Edremit ilçesinde bulunan Edremit Belediyesi, bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan öğrencilerin sınav ücretini karşıladı. Eğitim alanındaki destekleriyle adından sıkça söz ettiren belediye, 4 bin 400 öğrencinin YKS ücretini ödedi.

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, öğrencilere destek olmanın önemine vurgu yaparak, "Biz her zaman onların yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. YKS'ye katılacak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bir nebze de olsa katkı sunmak istedik. Geçtiğimiz iki yıl da yaptığımız gibi bu yıl da yanlarında olduk. Şimdiden YKS'ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Yarınlarımızın umudu olan öğrencilere destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımıza ve ilçemize hayırlı olsun. Kendilerine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Edremit Belediyesi'nin eğitim ve öğrenci destekleri, ilçedeki gençlerin eğitim hayatlarına katkı sağlayarak geleceklerine daha umutlu bakmalarını sağlıyor.

 

 

Vanhaber  - Vanhaberleri  -  Vansokakhaber

van edremit belediyesi yks çocuk