Ejder bey çay, Van'ın ve Türkiye'nin en çok çay satan firmalar arasına girdi - Demfıroş

TAKİP ET

20 yıldır çay sektörüyle uğraşan Ejder Bey Yönetim Kurulu Başkanı Murat İsmailoğlu, işletmeleri hakkında bilgi verdi. 

Çay paketleme fabrikalarında çay işi yapan Murat İsmailoğlu, çaylarını ithal ettiklerini yerli çayları da Rize’den aldıklarını dile getirerek çaylarının kalitesi ve güvenirliği hakkında şu ifadelerde bulundu:” Bu sektörde çay kalitesinden en iyi anlayan insanlarız.

En kaliteli çayları Hakkari’de paketleyip bu yeni kurmuş olduğumuz satış noktasından halkımıza sunuyoruz. Bu satış noktamızda Van’da fabrika satış noktasıdır.

Ejder Bey Çay, bizim kendi çay ithalat yaptığımız firmamızdır. Bu şekilde yıllardır ithalat yapıyoruz. Şimdiye kadar İstanbul, Rize, Diyarbakır,  Şanlı Urfa, Adana, Mersin gibi şehirlere gönderiyorduk ve Van’da da bir satış noktamızın olmasını istedik.  Bu yüzden Van’a da bir satış noktası yapmış bulunduk.”

Murat İsmailoğlu, bütün çay fabrikalarına paket olarak satış yaptıklarını ve bu nedenle de bu fabrikaların ortak dostları haline geldiklerini de kaydetti.



İsmailoğlu, sözlerine şu şekilde devam etti:” Dünyada dört çeşit çay var. Yaprak olarak dört çeşit çay yapılıyor. Tabi bunların isimlerinin değiştiği gibi kaliteleri de değişiyor. Biz bu çayların çeşitlerini de bünyemizde barındırıyoruz. Bitki çaylarımızı genelde ithal ediyoruz bunun yanında yerli olan bitki çaylarımız da mevcut. Yerli olan bitki çaylarımızın zayıflatma özelliği olduğu için daha çok tercih ediliyor.”dedi.
 
 
SİZLERDE BU ÇAYDAN YARARLANMAK İSTİYORSANIZ.

ADRES: Bahçıvan Mahallesi Zübeyda Hanım Caddesi No: 104 c dükkan -4 / 65100 ipekyolu/Van Türkiye

GSM: 0546 636 34 34



VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - SEVDA YETKİN 

Van çay alım noktaları, ejder bey çay, demfroş, van çay firmaları, çay, türkiye çay, murat ismailoğlu,vanhaber, van haberleri, van gazetesi , 
























murat i̇smailoğlu i̇stanbul rize diyarbakır şanlı urfa adana mersin van çay alım noktaları ejder bey çay demfroş van çay firmaları çay türkiye çay murat ismailoğlu van haber