Ekonomi Devleri adlı kitap, Van'da yazılacak... VANLI İŞ İNSANLARI YER ALACAK VE...

TAKİP ET

Van'ın önde gelen iş insanları, kanaat önderleri, belediye başkanlarının da yer alacağı EKONOMİ DEVLERİ adlı kitap da yer alınacağı açıklandı.

Van ve Türkiye'de yayın yapacak olan Ekonomi Devleri adlı kitabı ilk olarak Van'da yazılacağı açıklandı.

Van ve Türkiye'ye hitap edeceğini açıklayan Ekonomi Devleri adlı kitap yazarları ve proje koordinatörleri kitap hakkında proje açıklamasında bulundu.

Ekonomi Devleri adlı kitap yazarları yeni projesini kamuoyuna duyurdu.

Ekonomi Devleri adlı kitap yazarları ve proje koordinatörü, " Bu çalışmamızı ilk olarak Van'da başlatmak istedik. Kitabımızda  yer alacaklardan herhangi bir ücret alımayacaktır. Amacımız, Van'da bulunan iş adamları, genç girişimciler, belediye başkanları ve ekonomi dalı ile ilgilenen kişilere yermektir. Burada temel hedefimiz, uzun yıllar sonra gelecek nesiller için bir ön adım kitabı yayınlamaktır. Bu kitapta yer alacakların kariyerlerini ve ekonomide neler yaptıklarını hedeflemek, gençlerimiz için 'NERDEN NEREYE' sorularına kişisel gelişim ve kariyer dalında sunmaktır. Kitapta yer alacakların öncelikle geçmişlerini derin bir şekilde araştırarak, roman tarzında yazılarımızı sunmaktır.

Ekonomi Devleri adlı kitabımızı Van ve Türkiye genelinde bulunan Kültür turizm müdürlüklerine, tüm belediyelere, kitap evlerine ve birçok noktalara satışını gerçekleştirerek, Van'ı bir nebze de olsa kalkındırmaktır. Van çok güzel bir şehirdir. Bu şehirde yatırım amaçlı gelenlerin akıllarında soru işaretleri olmaması adına, gerçek yaşanmış olayları ve kariyerlerini anlatmaktır. Yatırımcılarımız ve büyük iş adamlarının nasıl bir hayat sürdürdüklerini, sıfırdan hayatlarını nasıl kurduklarını ve en önemlisi Van için ekonomiye neler kattıklarını açıklayan bir kitap olmasını hedefliyoruz.

Bu kitap projemiz yaklaşık bir yıl sürdü. Şuan sadece isim ve alt yapı yapıldı. Bugün itibariyle de Van'da bulunan iş adamları, kanaat önderleri, belediye başkanlarını listeleyerek ve bize ulaşan iş insanlarını ekleme sonucu sonrası değerlendirme sonucuna göre tamamlamış olacağız. Bu kitapta kamu kurumlarımızın destekleri doğrultusunda yayınlanacağını hatırlatmakta fayda olacağını düşünüyoruz. Ekonomi Devleri adlı kitap hakkında bizlere öneri ve fikir vermek isteyen ya da yer almak isteyen arkadaşların aramalarını bekleriz. Van ve Türkiye için bu kitap hayırlı olsun."dedi.

İRT: 0544 409 0328 - VAN GAZETESİ -
 

van ekonomi devleri van haber van yazarları ekonomi devleri yazarları ekonomi devleri dergisi ekonomi iş adamları van iş adamları van stk