ELEKTRİK YOK , İŞ YOK - Van AVM'de Elektrik kesintisi çileye döndü! AVM boşaldı

TAKİP ET

VAN HABER - Van'da çalışma hayatını da olumsuz etkileyen elektrik sıkıntısı, AVM'leri de etkisiz hale getirirken, kesinti AVM içerisindeki esnafı da vurdu. Van'ın en büyük alışveriş merkezlerinden bir tanesinde uzun bir süredir elektrik sıkıntısı yaşanıyor. Birçok vatandaş gittikleri AVM'de ...... Devamını aşağıda okuya bilirsiniz.

Van'da uzun süredir merakla beklenen AVM yok olmaya mahkum ediliyor...

VAN HABER - Van’da çalışma hayatını da olumsuz etkileyen elektrik sıkıntısı, AVM’leri de etkisiz hale getirirken, kesinti AVM içerisindeki esnafı da vurdu. Van’ın en büyük alışveriş merkezlerinden bir tanesinde uzun bir süredir elektrik sıkıntısı yaşanıyor. Birçok vatandaş gittikleri AVM’de elektriğin kesilmesi nedeniyle alışveriş yapamadı. Kesintinin yaşanmasının ardından birçok vatandaş isyan etti.
 
Bizlerde bu AVM hakkında biraz bilgiler aktarmak isteriz.
 
Yaklaşık 4 bin 760 metrekare alan üzerine kurulu 160 işyerinin bulunduğu PARK AVM’de elektirik sıkıntısı bir türlü bitmiyor... Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bu Avm'de hem esnaflar hem de halk oldukça tepkili. Bu duruma yöneticilerin derhal el atmaları ve Van için yapılan görkemli AVM'yi yok etmemelerini isteriz.
 
NE YAPILMALI?
1. Yeni bir yönetici getirilmeli
2. Projeler çizilmeli
3. Teras değişime gitmeli
4. Tanıtım ve pazarlamayı sıklaştırmalı
5. En iyi markalara yer vererek müşteri çekilmeli
 
VAN GAZETESİ / ÖZEL
HABER: HİKMETULLAH YETKİN
 

van avmde elektrik kesintisi çileye döndü! avm boşaldı van haber park avm van avm van gazetesi vanda park avm parkl avm haberleri yeni bir yönetici eklenmeli projeler çizilmeli teras değişime gitmeli tanıtım ve pazarlamayı sıklaştırmalı en iyi markalara y