Emre Güray: Sahip Çıkacağız

TAKİP ET

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, yapılan "Temayül Yoklaması" sonrasında bir açıklama yaptı.

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, açıklamasında şunları söyledi: "Saygıdeğer AK Parti ailesi ve sevgili dostlar... Bugün ilimizde, yerel seçimlere doğru önemli bir adım olarak gördüğümüz 'Temayül Yoklaması' gerçekleştirdik. Bu yoklama, AK Parti'nin 22 yıllık iktidar sürecinde genel ve yerel seçimlere giderken üyelerinin sesine önem verdiği kritik bir parametredir.

Saat 10.00'da başlayan ve 13 ilçeden binlerce kişinin katılım gösterdiği, 6 saat süren temayül yoklamamız, şehrimize ve partimize yakışır bir şekilde gerçekleşti. Bu yoklama, aynı zamanda üyelerimizin tercihlerini elektronik ortamda belirtme imkanı sunması açısından da özel bir süreçti. Bu şekilde büyük bir heyecan ve etkileşimli bir atmosferde geçti.

Van tarihinin en yüksek katılımına sahip temayüllerinden biri olduğunu gururla belirtmek istiyorum. Bu durum, şehrimizin ve vatandaşlarımızın AK Parti'ye olan güvenini bir kez daha göstermektedir. Bu durum bizi mutlu ederken, aynı zamanda üzerimize düşen sorumluluğun ne kadar büyük olduğunu da hatırlatmaktadır.

AK Parti ailesi olarak, bu sürecin en iyi şekilde sonuçlanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Uzak mesafelerden ve zorlu hava koşullarına rağmen binlerce üyemizin katılımı ve gösterdiği irade için teşekkür ediyorum. Bu çok kıymetli irade beyanına sahip çıkmak, bizim sorumluluğumuzdur.

Üyelerimiz, temayül sonuçlarının belediye başkan adayımızın belirlenmesinde etkili bir parametre olacağı konusunda emin olsunlar. Partimizin genel başkanı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve partimizin karar organlarının bu konuda yaptığı açıklamaları zaten biliyorsunuz.

Yoklama alanında adaylarımızın bir arada olmaları, birlikte hareket etmeleri ve yüzlerinin güler halde olmaları bizi memnun etti. Hangi aday adayı 'aday' olursa olsun, onun yanında duracak ve 31 Mart'ta belediyeleri kazanacağız. Van'ımızın her köşesini ak belediyecilikle buluşturmak için büyük bir çaba sarf ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Tüm aday adaylarına ve belediye meclisi aday adaylarına başarılar diliyorum."dedi.

Van Gazetesi – Van Haber - vanhaber

Emre Güray vanhaber Van AK Parti