Enola Holmes 3 ne zaman çıkacak? Yaklaşık çıkış tarihi

TAKİP ET

Enola Holmes'un uzun zamandır beklenen devam filminin prömiyeri yapıldı ve Millie Bobby Brown şimdiden üçüncü bir bölümü düşünüyor.

ScreenRant'a göre, franchise İngiliz yıldızın kalbine yakın ve Sherlock'un genç kız kardeşi rolünü daha fazla olmasa da en az bir devam filminde yeniden canlandırmayı umuyor.

Tabiiki. Başka bir filmin parçası olmak istiyorum. Daha fazla vaka çözmesini, baskı altında kalmasını, kendisini tekrar savunmasız hissettirecek çılgın durumlara girmesini istiyorum. Onu tekrar işte görmeyi çok seviyorum.


Brown, büyük dedektifin akıllı ve bağımsız küçük kız kardeşini oynuyor. İlk filmde Enola, ağabeyinin gölgesinden çıkarak ailelerindeki ciddi sorunları araştırıyor. Sherlock'u Henry Cavill ( Man of Steel ) canlandırdı.

Devam filminin orijinali kadar başarılı olup olmayacağını zaman gösterecek. Netflix sonuçlardan memnunsa, muhtemelen en erken 2024 sonbaharına kadar üçüncü bir taksit görmeyeceğiz.

Devam filminin yapımı yaklaşık iki yıl sürdü, ancak  oyuncu kadrosu yakın gelecekte başka projelerle meşgul olacak. Büyük yıldızların yoğunluğu göz önüne alındığında, 2025'e kadar bir devam filmi beklememek en iyisi.

Bir devam filmi görmek ister misiniz? Aşağıdaki yorumlara yazın!

Enola Holmes Brown