Erçek'te Renkli Buluşma: Resim, Müzik ve Halay
Van Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın 'Okul Buluşmaları' kapsamında Erçek Ortaokulu ve İlkokulu öğrencileri resim, müzik ve halay etkinlikleriyle sanatla buluştu.
Öğrenciler, Erçek’le özdeşleşen flamingoyu tuvallere yansıtarak keyifli anlar yaşadı.
Van Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından yürütülen “Okul Buluşmaları” kapsamında Erçek Ortaokulu ve İlkokulu ziyaret edildi. Öğrenciler, düzenlenen etkinlikte resim yaptı, müzik eşliğinde halay çekerek keyifli vakit geçirdi.
Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, öğrencileri sanatla buluşturmak amacıyla başlattığı “Okul Buluşmaları” kapsamında okul ziyaretlerini sürdürüyor. Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Konservatuvar, merkeze uzak mahallelerdeki çocuklara ulaşmak ve erken yaşta sanat sevgisini aşılamak amacıyla Erçek Ortaokulu ve İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi.
Etkinliğin resim bölümünde ise öğrenciler, Erçek’le özdeşleşen flamingoyu tuvallere yansıttı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte öğrenciler hem eğlendi hem de sanatsal çalışmalar yaptı.
Etkinlik sonunda kendilerine sunulan bu imkândan duydukları mutluluğu dile getiren öğrenciler, konservatuvar ekibine teşekkür etti.
Van Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarının “Okul Buluşmaları” kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerin, kent genelindeki öğrencilerle sanatın buluşturulması amacıyla periyodik olarak sürdürüleceği belirtildi.