Erdoğan, Van belediye başkanlarına seslendi - vatandaşın vebali sizin üzerinizde

TAKİP ET

VAN HABER - VAN GAZETESİ / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tüm belediyelere video konferans yoluyla seslendi. Erdoğan,'İşsiz kaldığı, yetersiz gelire sahip olduğu için geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmamalıyız. Bu konuda valilikle, kaymakamlıkla işbirliği halinde olmalısınız. Evinde tencere kaynamadığı için gözü yaşlı her vatandaşın vebali sizin üzerinizdedir.'dedi.

VAN HABER - VAN GAZETESİ /  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yoluyla ''Türkiye'deki virüsle mücadele'' kapsamında belediye başkanlarına seslendi.  Erdoğan, “Cadde ve sokakların rutin temizliğinde daha fazla hassasiyet göstermeliyiz. Maske, eldiven, tutum gibi temizlik malzemelerinin dağıtımını yaygın bir şekilde sürdürmeliyiz.

Halkı bilgilendirmeye yönelik kurallara uymaya davet eden her türlü faaliyet kesintisiz devam ettirilmelidir. Yaşlılarımız ve öğrencilerimiz başta olmak üzere evlerinden çıkmamalarını istediğimiz vatandaşlarımızın alışveriş, internet, kitap gibi ihtiyaçlarının teminine yardımcı olmalıyız.

İşsiz kaldığı, yetersiz gelire sahip olduğu için geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmamalıyız. Bu konuda valilikle, kaymakamlıkla işbirliği halinde olmalısınız. Evinde tencere kaynamadığı için gözü yaşlı her vatandaşın vebali sizin üzerinizdedir. En Büyük önceliğimiz vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılıya bilmesidir.”dedi.
 
VAN GAZETESİ – 0544 409 0328
 

erdoğan van belediye başkanlarına seslendi evinde tencere kaynamadığı İşsiz kaldığı yetersiz gelire sahip olduğu cumhurbaşkanı vangazetesi vanhaber sondakika van türkiyedeki virüsle mücadele