Erol Hacıoğlu Kebapçısı, Doğu Anadolu bölgesinde marka haline geldi

TAKİP ET

Marka haline gelmiş yalı kıyısında bulunan; güzel, hoş, nezih bir ortama sahip olan Erol Hacıoğlu Kebapçısı, Doğu Anadolu bölgesinde kebabın ilk adresi haline geldi. 

Bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getiren İşletme sahibi Erol Hacıoğlu Kebapçısı, müşterilere sundukları çeşitlerden bahsederek normalleşme sürecinde almış oldukları önlemlere değindi.  



Ürünleri hakkında bilgi veren Erol Hacıoğlu Kebapçısı İşletmeye yöneticisi Mesut EROL, “Hacıoğlu denilince ilk akla gelen kebaptır. Kebabın dışında tavuk şiş, tavuk kanat, çöp şiş, kuşbaşı, karışık ızgara, sarma beyti, kaburga, ciğer, et, döner ve İskender çeşitlerimiz mevcuttur. Çorba çeşitleri olarak; ayran aşı, paça ve mercimek çorbamız var. Çeşitlerimizin hepsi de birbirinden lezzetlidir diyebiliriz” dedi.



Kontrollü normalleşme döneminde işletmelerinde almış oldukları tedbirlere de değinen Mesut Erol, “Öncelikle müşterilerimiz otoparkta valemiz tarafından karşılanır. Daha sonra HES kodu ve ateş ölçümü gibi işlemlerden geçerek içeri alınır. Müşteriler çıktıktan sonra bulaşıklar, 180 derece sıcak su ve dezenfektanlı ilaçlarla makine aracılığıyla yıkanır. Biz bu konuda elimizden geldikçe çok dikkatli davranmaya çalışıyoruz. Herkesin de çok dikkatli olmasını istiyoruz. Biz buna dikkat edersek hastalığın daha fazla yayılmasına engel oluruz” dedi.  



Esnafların ve vatandaşların durumu hakkında da konuşan Erol, “Normalleşme sürecinin kalıcı olması Esnafın tutumuna bağlıdır. Pandemiden dolayı sizden ricamız dikkatli olalım, esnaflarımız için de zorluk çıkarmayalım. Ateş ve HES kodu alınmayan yerlerde siz ricada bulunun. Böylece herkes için daha güvenilir bir ortam oluşur” dedi.



Son olarak çalışmalarına değinen Mesut Erol, “Saat 19.00 ve 21.00 arası Edremit ilçesinde paket servisi yapmaktayız. Dışarıdan gelen misafirlerimize tek önerim bizlere uğramadan gitmesinler” diyerek tüm ilgilileri işletmelerine davet etti.


VAN GAZETESİ HABER AJANSI – TANITIM – 0544 409 0328

van kebap, van hacıoğlu, van lokanta, van kebap salonu, erol hacıoğlu kebap merkezi, van edremit lokanta,

van van lokanta hacıoğlu hacıoğlu kebapçısı erol hacıoğlu kebap van restaurant edremit kebapçı kebap mesut erol erol hacıoğlu