Erol Hacıoğlu Kebapçısı Paket servisine başladı

TAKİP ET

Erol Hacıoğlu Kebapçısı, pandemi koşulları nedeniyle yapılan kısıtlamalar doğrultusunda, hizmete devam etmek ve müşterilerin isteklerini yerine getirmek maksadıyla paket servisine başladı. 

Erol Hacıoğlu Kebapçısı, paket servisiyle hem hızlı hem de güvenilir bir şekilde maske ve mesafe kuralı temelinde kapıda teslim işlemini gerçekleştiriyor.  Müşteri memnuniyetine her daim öncelik veren bu işletme, pandemi koşullarında da müşterinin istekleri doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyor. Müşteriler tarafından yapılan aramayla harekete geçen Hacıoğlu paket servis ekibi, müşterilerin dışarı çıkmadan istedikleri menüleri evlerinde tatma imkanı sağlıyor. 

Erol Hacıoğlu Kebapçısı İşletme müdürü Mesut Erol: “Sağlık açısından sıkıntılı bir süreçte olduğumuz için her alanda bir takım olumsuzluklar yaşandı. Bizlerde kendi sektörümüzdeki olumsuz koşulları olumlu hale getirerek müşteriyi bir nebzede olsa memnun edebilmek adına paket servisine başladık. Pandemi koşulları elbet bir gün bitecek diye umut ediyoruz. Bu nedenle tüm zorluklara gönül gönüle, büyük bir fedakarlıklarla ve hep birlikte göğüs gereceğiz.” dedi.

İLETİŞİM: +90 432 312 22 21
 

erol hacıoğlu hacıoğlu hacıoğlu kebapçısı van lokanta