Eşi evden ayrılınca av tüfeğiyle genç kadın intihar etti

TAKİP ET

Olay, Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde Kaynarca Orta Mahalle'de yaşayan genç kadın, psikolojik sorunlarının olduğu ve bu sorunlar üzerine av tüfeğiyle canına kıydığı belirtildi. 36 yaşındaki bir kadın, eşinin evden ayrılmasının ardından av tüfeğiyle intihar etti.

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan ve bir süredir psikolojik sorunlarıyla nedeniyle tedavi gören 36 yaşındaki bir kadın, eşinin evden ayrılmasının ardından av tüfeğiyle intihar etti.

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde, M. T. (36) evinde av tüfeği ile intihar ederek yaşamına son verdi.
Kaynarca Orta Mahalle'de yaşayan ve bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören M. T., öğle saatlerinde eşinin evden ayrılmasının ardından av tüfeğiyle intihar etti. Eşi M. T.'yi cep telefonu ile arayan ancak ulaşamayınca eve gelen Ö. T., eşini kanlar içinde görünce durumu 112 Acile bildirdi.

Eve gelen 112 Acil ekibi, M. T.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis evde incelemede bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Haber. Son dakika
 

eşi evden ayrılınca av tüfeğiyle genç kadın intihar etti son dakika intihar kadın intiharları kadın cinayeti kadın 36 yaşındaki kadın sakaryada acı ölüm sakarya haberleri