Eski VANTSO Başkanı Kandaşoğlu, VATSO Derneği Kurdu

TAKİP ET

Van TSO eski başkanlarından iş insanı Zahir Kandaşoğlu ve yönetimi ulusal ve yerel medya, gazetecilerle bir araya geldi.

VANHABER - Kandaşoğlu,'Vanlı 264 iş insanıyla bir araya gelerek VATSO adını dernekte yaşatma kararı aldık'
 
Van TSO eski başkanlarından iş insanı Zahir Kandaşoğlu, 264 iş insanın üye olduğu Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO)'ni  kurduklarını açıkladı.

Kandaşoğlu, "Van Ticaret ve Sanayi Odası  başkanlığı yaptığım dönemde gelen öneri ve yönetim kurulu kararıyla Van TSO ismini VATSO olarak değiştirdik. Bu isim için üç üniversitesinin katılımıyla  yarışma düzenlendik. Ancak bizden sonra göreve gelen  yönetim bu ismi ve logoyu kullanmadı. Hâlbuki VATSO adı yarışmayla belirlenerek, kamuoyuna mal olmuş bir isimdi. Kurum isimleri, logoları keyfi kararlarla değiştirilmez. Bizde odanın üyesi olan, ticaret yapan  Vanlı 264 iş insanıyla bir araya gelerek VATSO adını dernekte yaşatma kararı aldık." dedi.
 
Kandaşoğlu,"Van Ticaret ve Sanayi Odası  başkanlığı yaptığım dönemde gelen öneri ve yönetim kurulu kararıyla Van TSO ismini VATSO olarak değiştirdik. Bu isim için üç üniversitenin katılımıyla  yarışma düzenlendik. Ancak bizden sonra göreve gelen  yönetim bu ismi ve logoyu kullanmadı. Hâlbuki VATSO adı yarışmayla belirlenerek kamuoyuna mal olmuş bir isimdi. Kurum isimleri, logoları keyfi kararlarla değiştirilmez. Bizde odanın üyesi olan, ticaret yapan  Vanlı 264 iş insanıyla bir araya gelerek VATSO adını dernekte yaşatma kararı aldık. Van'da yeniden bir  televizyon kuracağız. Bu yöndeki çalışmalarımız devam ediyor. Üç isim  üzerinde çalışıyoruz. Bunlar;  Van Gölü TV, Doğu TV , Van TV.  Üçünden biri  olabilir. Yayınlarımızı  daha önce Van TV'nin olduğu  yerden yapacağız."dedi.
 
 
 





vatso vantso zahir kandaşoğlu van haber van haberleri van gazetesi