Etiyopya Sirkine Van'da büyük ilgi

TAKİP ET

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Spor Kompleksi Kapalı Spor salonunda Saat: 11'de Etiyopya Sirki, Afrika dev piton yılan Show ve birçok gösterilerle bir araya geldi.

Afrika dev piton yılan Show Van’da ilk kez gösteri yapıldı. 26 27 Şubat 2021 tarihinde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin kapalı spor salonunda düzenlenen gösteri büyük ilgi gördü.

Organizasyonu yapan Erhan Akdeniz:"Ünlü Etiyopya sirki, Van ilinde ilk kez Afrika dev piton yılan show, ünlü yetenek dolu sihirbaz, janklör palyaço, çocuk programı, lojistik adam, rolo bolo ve sürpriz gösterilerle program düzenledik. Buradaki temel amacımız; insanlara daha farklı etkinlikler yaparak onlara keyifli vakitler geçirmektir. Van ilindeyiz. Van ilinde ikincisini düzenliyoruz. Sürekli farklı gösterilerle programlar yapıyoruz. Van ili çok güzel ve kadim şehirlerden biridir. Bizlerde bu şehrin daha iyi noktaya geleceğini umut ediyoruz. Programımız 26.02.2022 - 27.02.2022 tarihine kadar sürecektir. Bizlere burada ve etkinlik esnasında yardımcı olan herkese teşekkür ederiz."dedi.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER, Van Sirk
 














Afrika dev piton yılan Van Van Sirk