Fahrettin Koca'dan Bugünkü Can kaybını ve Vaka sayısı Açıklaması

TAKİP ET

Fahrettin Koca'dan Bugünkü Can kaybını ve Vaka sayısı hakkında açıklama! Türkiye'de son zamanlarda iyileşen sayısının artması ve günlük test sayısının artması bir umut oldu. Bu koronavirüs Van'da ne zaman bitecek? Bakan koca, Van için neler dedi?

Van'da muhtarın vakaları saklaması sonucu pozitif vakaların arttığıda görüldü. Bir yandan Van'da iyileşen sayısının artması umut olurken, öte yandan da vakaların artması tedbirleri sıkılaştırmaya yol açtı. Sağlık Bakanı Fahrettin koca, Türkiye gelenelinde bulunan Vaka sayısını, günlük test sayısını, iyileşen sayısını ve can kaybı sayısını sosyal medyada paylaştı. Aşağıda bulunan tabloya göz atabilirsiniz.

Bakan Koca, "Bugün, büyük bir hayali daha gerçekleştirdik. Bu hayalimize öncülük eden, bu ufku milletimize gösteren, Sayın Cumhurbaşkanımıza aziz milletimiz adına teşekkür ediyorum. #BaşakşehirŞehirHastanesi.Bugün 1454 hastamız daha şifa buldu. En az virüs kadar ısrarcı olmalıyız. Bu savaşı; sağlık ordumuzun özverisi ve tedbirlere bağlılıktaki ısrarımızla kazanacağız."dedi.


VAN - 0544 409 0328
 


fahrettin kocadan van vanda vaka ve can kaybı bakan açıkladı vana türkiyede can kaybı türkiyede vaka sayısı vaka sayısını günlük test sayısını iyileşen sayısını büyük bir hayali daha gerçekleştirdik