Fatih Çiftçi'nin Kardeşi Veysel Çiftçi Van Erciş Belediyesine Aday mı?

TAKİP ET

Van Erciş'li Veysel Çiftçi'nin aday olması hakkında yerel halkın düşüncesi ne? Kimler Van Haber Gazetesi'ne ne dedi?

2024 Türkiye yerel seçimleri, Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için bazı isimler ön planda olmaya başladı.

Seçim sonucunda belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyesi, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenecek olan seçimde aday adayları renk vermeye başladı.

Van ili Erciş ilçesinde düşünülen isimlerden biri ise; 24. Dönem Van Milletvekili ve önceki dönem Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı ve MKYK Üyesi, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Fatih Çiftçi'nin kardeşi Veysel Çiftçi'nin Erciş için aday olarak düşünülen isimlerden biri olduğu söylentiler arasında yer aldı.

Şimdilik herhangi bir resmi açıklama yapılmamış olsa da yerel halkın isminin geçtiğini vurgulamak gerekir.

Vatandaş,"Van Erciş'te Fatih Çiftçi'nin çok emekleri var. Bizlerde bu emekleri görerek kardeşinin de güzel işlere imza atacağını düşünüyoruz. Erciş'te aday olması kazanması mümkün olacak kişilerden biri olduğunu düşünüyoruz. Tabi karar vericiler bu konuya daha vakıflar... Hayırlısı kimse o kazansın."dedi.

Vatandaş," Van Erciş, Van ilinde uzak bir ilçe il olma kapasitesi olan ve hızla gelişen bir yer. Bu nedenle kim aday olursa olsun. Erciş'e yatırım ve istihdam getirsin. Bu konuda çok sıkıntı çekiyoruz. Umarız iyi olan kazanır. Bu kez liste yapıldığında daha doğru olan kişilerle yol yürümelidir. Siyaset dışı düşünmeliyiz. Önemli olan siyasi parti değil, donanımlı kişilere öncelik tanımaktır. Halkta karşılığı olanı değil, halka hizmet edecekleri kişileri seçelim."dedi.

Van iline hizmet edecek, her zaman başarıya imza atacak, halkın sorun ve sıkıntılarını giderecek kişilerin aday olmasını Van Haber Gazetesi olarak temenni ederiz.

Van Gazetesi - Van haber - vanhaber 

Van van haber Veysel Çiftçi