Fatih Sayar 1 Mayıs işçiler bayramını unutmadı

TAKİP ET

Gürpınar Kaymakamı Fatih SAYAR 1 Mayıs Emek ve Dayanışma  Günü Nedeniyle  Kutlama Mesaj yayınladı. Sayar, 'Ülkemizin bugün elde ettiği ekonomik gücün gerçek sahibi bunda emeği ve alın teri olanlardır. Her geçen gün daha da gelişen ve güçlenen Ülkemizin gelişmesinde bu güce ihtiyacımız vardır.'

Gürpınar Kaymakamı Fatih SAYAR 1 Mayıs Emek ve Dayanışma  Günü Nedeniyle  Kutlama Mesaj yayınladı. Sayar, “Ülkemizin bugün elde ettiği ekonomik gücün gerçek sahibi bunda emeği ve alın teri olanlardır. Her geçen gün daha da gelişen ve güçlenen Ülkemizin gelişmesinde bu güce ihtiyacımız vardır.”
 
Sayar, “Emeğin, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin timsali olan işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de önemli bir yere sahiptir.
Ülkemizin bugün elde ettiği ekonomik gücün gerçek sahibi bunda emeği ve alın teri olanlardır. Her geçen gün daha da gelişen ve güçlenen Ülkemizin gelişmesinde bu güce ihtiyacımız vardır. Emek ve alın teri değerlidir; sahip çıkmamız gerekir.
Bu duygu ve düşüncelerle işçi emeklileri, kamu ve özel sektörde görev yapan tüm işçi kardeşlerimin gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.”dedi.
 
VAN GAZETESİ – HABER HATTI – 0544 409 0328
 

fatih sayar gürpınar van gürpınar kaymakamı kimdir