FETÖ Soruşturmasındaki Öpücük Olay Oldu

TAKİP ET

İzmir'de polisin düzenlediği operasyonla saklandığı evde yakalanan, Yusuf Bekmekci tutuklanarak ceza evine gönderildi.



Örgüt elebaşı Fetullah Gülen'e en yakın isimlerden olan ve geçmiş yıllarda Gülen için, "Yanına vardım ayak uçlarını gördüm, içimden böyle bir his kabardı. Üstüne bir atladım, beni itti. Eli ellerime değdi. Yüksek voltlu bir cereyana kapılmışım gibi titredim. O heyecanla atladım üzerine, pazularından tuttum. Çektim kendime, boyunlarını, gözlerini öptüm. O zaman daha da acayipleştim. Ben alacağımı aldım, manevi bir gevşeme olunca ben de bıraktım" ifadelerini kullanan Bekmezci'nin, ilk ifadesinde bunları kabul etmediğini söylediği öğrenildi.
Hakkındaki 17 Mart 2018 tarihli yakalama emrine istinaden aranan ve örgüt içerisinde bir dönem sözde Karşıyaka eyalet imamlığı yapan Akif Sarı da Bekmezci ile aynı evde yakalandı. Bekmezci ve Sarı'nın saklandıkları evde 41 bin 466 Amerikan Doları ve 66 bin 625 TL para da ele geçirildi.

fetÖ soruşturmasındaki Öpücük olay oldu van gazetesi fetÖ soruşturma olay oldu Örgüt elebaşı örgüt elebaşı fetullah gülen akif sarı yusuf bekmekci izmir ceza cezaevi terör amerikan doları dolar amerikan para